12x de mooiste posters voor in je interieur

Mag die witte muur in huis meer kleur krijgen? Ren niet direct naar de winkel voor felgekleurde verf, want met een kleurrijke poster bereik je ook veel. Liever geen kleur aan de muur, maar wel levendigheid? Kies dan voor grafische posters of posters met een leuke spreuk. De mooiste posters zijn dé accessoires waarmee je je interieur snel een andere uitstraling geeft.
12x de mooiste posters voor in je interieur - Ferm Living

Kleurrijke posters

Durf jij het aan? Een kleurrijke poster is dé blikvanger aan de muur. Liever geen gaten maken in de muur, maar toch posters in huis? Doe dan de poster in een fotolijst en zet deze op een bureau of wandplank.

12x de mooiste posters voor in je interieur - Kreativitum

Zwart-wit posters

Wil je je witte muur wel graag wat opfleuren, maar past kleur niet bij jouw inrichting? Kies dan voor een zwart-wit poster. Net zoals bij gekleurde posters geldt ook voor zwart-wit posters: de keuze is enorm! Van ingelijste quotes tot het metronetwerk van Londen. Er is voor elke muur wat passends te vinden. Tip! Bekijk ook eens de rest van de collectie muurdecoratie.

12x de mooiste posters

Poster van Sparkling Paper, Moth poster van HKliving, houten paneel van KEK Amsterdam, poster van Modern Earth, Peach Tree kaart van ixxi, poster London van Kortkartellet, poster van The Birds and the Bees, poster van Clayre & Eef, Galaxy poster van Crisp Sheets, Chinese wallpaper van ixxi, poster van Mo-Ca, poster Rotterdam van WIJCK.

nog meer: Wooninspiratie