12x de leukste voorraadpotten voor in de keuken

beeld vtwonen Beeld

We kunnen niet zonder voorraadpotten, vooral in de keuken. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van leuke exemplaren die niet alleen praktisch zijn, maar ook heel mooi. Zo wordt je voorraad muesli, noten en spaghetti opeens een leuk accessoire op je aanrecht.

Lees verder onder de advertentie

Glazen voorraadbussen

Heb je een grote voorraad noten, zaden en rijst? Kies dan voor glazen voorraadpotten. Zo kun je gemakkelijk zien wat er in welke pot zit en hoe groot je voorraad nog is. Zet een groepje gevulde glazen potten bij elkaar op het aanrecht of op een plank erboven en je hebt een leuke én praktische blikvanger.

beeld vtwonen Beeld

Gekleurde opbergers

Vind je glazen potten niet mooi, omdat ze voor jouw keuken te rommelig ogen? Kies dan voor een variant waar je niet doorheen kunt kijken. Een pot met een leuke print of in een mooie kleur biedt uitkomst. Ook de gekleurde potten mogen op het aanrecht of een plank gezet worden. Nog een goed idee: verzamel een aantal voorraadpotten op een dienblad en zet deze op de eettafel. Ideaal wanneer er snoep en koeken in zitten!

Lees verder onder de advertentie

Shop je voorraadpotten

Wil jij voortaan ook dat je je voorraad stijlvol kan opbergen? Shop dan jouw favoriete voorraadpot gemakkelijk online. Tip: zet meerdere blikken en trommels bij elkaar en beplak ze met etiketten zodat je heel eenvoudig weet wat er in de verschillende potten zit.

De leukste voorraadpotten

beeld vtwonen Beeld

Peili schaal van Zone Denmark, voorraadpot van Räder, Gianni voorraadpot van Alessi, Chela voorraadpot van Mica Decorations, voorraadpot van Zuperzozial, 3-delige voorraadpot van Clayre & Eef, voorraadbussen van Brabantia, Biscuit Lover van Zuperzozial, vensterbus van Brabantia, voorraadpot van Räder.

Lees verder onder de advertentie