Let’s get cosy: deze knusse items wil je hebben

De herfst staat voor de deur, dus het wordt tijd om je huis weer warm en gezellig te maken. Hoe krijg je dat voor elkaar? Met de knusse items van in cotton wool! Doe mee met onze winactie en maak kans op een van de woonaccessoires.

Ondernemen tijdens de lockdown

Op veel mensen heeft de coronapandemie veel invloed gehad. Lutgard Marius van in cotton wool kan daarover meepraten. Tijdens de lockdown had ze opeens veel meer tijd om creatief aan de slag te gaan en te experimenteren met nieuwe macramé technieken. In januari 2021 besloot ze haar eigen bedrijf te beginnen. Inmiddels bestaat in cotton wool een aantal maanden en wij zijn heel benieuwd naar welke leuke items Lutgard ons in de toekomst nog zal brengen.

Accessoires van macramé

Van een moderne loft tot een rustieke cottage, de woonaccessoires van in cotton wool passen in elke woning. Door de zachte aardetinten en unieke vormgeving zijn ze een musthave voor in huis. Bovendien is alles gemaakt van duurzame materialen waardoor je dubbel kunt genieten. Ben je nog op zoek naar een stijlvolle macramé onderzetter of naar een planten- of spiegelhanger? Doe dan zeker mee met onze winactie.

Doe mee en win

Wij mogen drie unieke handgemaakte woonaccessoires van in cotton wool weggeven. Kies je favoriete item, schrijf je in op onze nieuwsbrief, vul het onderstaande formulier in en wie weet win je een van de musthaves. Het wedstrijdreglement vind je hier.

nog meer: Woonaccessoires