Preview najaarscollectie HEMA

Elk half jaar geeft HEMA de pers de kans om de nieuwe collecties alvast te bekijken. Gisteren gaf HEMA in het hoofdkantoor een preview van de najaars- en wintercollectie 2012. We zagen prachtig, multifunctioneel servies, vazen van gerecycled glas, woonaccessoires in geel, blauw, sangria en grijs en veel kleurige zelfmaakspullen.

Een greep uit de nieuwe collectie:

hemahema

Stapelservies
Het zogenaamde stapelservies heet Dublin en is gemaakt van aardewerk. De borden kunnen als deksels op de bakjes en mokken worden gezet, zodat je eenvoudig eten kunt bewaren. Het servies is er in wit, rood, lichtblauw en donkergrijs.

Woonaccessoires
De trendkleuren sangria, geel, blauw en grijs zagen we terug in mooie prints en stoffen. Zoals plaids en kussenhoezen van velours voorzien van bloemmotief. Er zijn nieuwe hanglampen met een matte finish in wit en grijs en bureaulampen in warm geel.
Keramiek komt in de najaar/winter collectie ook weer terug, in licht aqua en grijstinten. En de vazen van gerecycled glas blijven gelukkig ook.

Maak het zelf
Vind je het leuk om zelf aan de slag te gaan met accessoires, dan kun je deze winter bij HEMA je hart ophalen. Breien en haken kan met de garens en naalden en inspiratie voor woon- en modeaccessores vind je in het HEMA Breiboek en op hema.nl. Voor beginnende naaisters zijn er pakketten waarbij het patroon op de stof is gedrukt en er zijn handige stoffenpakketten met lapjes in verschillende dessins. Zo kun je zelf kussens, plaids en feestelijke vlaggenlijntjes maken.

De nieuwe wooncollectie ligt vanaf maandag 20 augustus in bijna alle HEMA winkels in Nederland en België.

nog meer: Woonaccessoires