Pompons, honeycomb en waaiers die je zeker wilt hebben

Waar zien we ze niet? Papieren decoraties als pompoms gecombineerd met honeycomb ballen en papieren waaiers. Een instant styler in elke ruimte en een decoratieobject om eindeloos van te genieten! Wij zochten de mooiste voor je uit, die wil je vast en zeker hebben.

papieren decoratie

mini pompom

Pompoms

Een pompom is een decoratieve bol gemaakt van vloeipapier en is verkrijgbaar in verschillende kleuren als geel, roze, rood, wit, zwart, lila, groen en in oneindig veel variaties hierop. Ook varieren de formaten van kleine pompoms op een prikker voor in een taartje tot grote bollen met een doorsnede van 30 cm. Online te koop bij verschillende webshops maar ook gewoon bij de HEMA. Je vindt pompoms met verschillende details. Denk aan puntige of afgeronde uiteinden. Dit kleine detail geeft de papieren pompom net even een andere uitstraling. Pompoms zelf maken? Hier vind je een zelfmaakplan voor een pompom.

Honeycomb ballen

De honeycomb ballen kennen we al een tijdje, ze lijken namelijk op de papieren klokken die we vroeger al met kerst ophingen. De ballen worden plat geleverd en in een handomdraai maak je er een mooie honeycomb bol van die je kunt neerleggen of op kunt hangen. Maar ook halfgevouwen honeycomb ballen kun je mooi ophangen of neerleggen. Wil je honeycomb ballen vaker gebruiken? Plak dan de stickers niet vast maar gebruik een paperclip. Zo heb je er oneindig plezier van. Zelf aan de slag met honeycomb kan ook. Met honeycomb papier maak je je eigen creatie.

Papieren waaiers

Combinaties van de verschillende papieren decoraties is natuurlijk het leukst. Om de papieren waaiers kunnen we dan ook niet heen. Je vindt deze waaiers in verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen. Van een simpel exemplaar tot een volledige sneeuwvlok met patroon.

Pompoms kopen

Al die mooie pompoms, honeycomb ballen en papieren waaiers vind je in verschillende webshops, winkels en ook bij de HEMA. Hier een rijtje met webshops die de vrolijke papieren decoraties verkopen.

  • Langzalzeleven.com – is gespecialiseerd in alles wat bij een feestje hoort. Pompoms, honeycombs en waaiers vind je in vele uitvoeringen. Maar ook voor allerlei andere feestelijke dingen die niet mogen ontbreken op een feestje kun je hier terecht. In onze productie van de kerstspecial hebben we pompoms van Langzalzeleven.com gebruikt.
  • PSikhouvanjou.nl – verkoopt pompoms, honeycomb ballen en waaiers in verschillende kleuren en formaten.
  • Engelpunt.nl – verkoopt honeycomb ballen van ambachtelijke kwaliteit vloeipapier.
  • Eennieuwavontuur.com – verkoopt handgemaakte pompoms met puntige uiteinden, net even een andere uitvoering.
  • La-fete.nl – is gespecialiseerd in taarttoppers, slingers en vlaggetjes. Je vindt hier de kleine pompoms voor op je cupcakes en/of taartjes.

Bron: 1. vtwonen kerstspecial 2012 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman – 2. Engelpunt – 3. La Fête

nog meer: Woonaccessoires