Op deze verschillende manieren kun je een kapstok ook gebruiken

beeld vtwonen Beeld

Het is een soort ritueel; de jas aan de kapstok hangen wanneer je thuiskomt. Wist je dat je deze ook voor andere leuke dingen kunt gebruiken? Toe aan een nieuwe? Wacht dan nog even met de oude weg doen, want op deze manieren kun je ‘m hergebruiken.

Lees verder onder de advertentie

Kapstok met lambrisering

De muur opdelen door lambrisering? Daar kun je de kapstok goed bij gebruiken. Gebruik deze als scheiding tussen de twee delen van de muur. Al een kleur voor ogen? Verf ‘m in dezelfde kleur. Dit is het makkelijkst als het van hout is. Heb je een té lange muur? Kies er dan voor om er twee naast elkaar aan de muur vast te maken en hang er leuke dingen aan. Zo maak je het extra gezellig.

Kleine kapstok voor accessoires

Er zijn niet alleen grote kapstokken, ze zijn er ook voor kleine accessoires. Je kunt er sleutels aan hangen, zo raak je ze niet kwijt! Op een kleine kapstok zit meestal nog een vak waar je andere belangrijke dingen in kunt doen. Denk aan je portemonnee of brieven. Het staat niet alleen leuk, maar is ook nog eens hartstikke handig.

LEES OOK
Do it yourself: een kapstok maken

Lees verder onder de advertentie

Handdoeken ophangen

Niet alleen jassen kunnen aan een kapstok, hang er ook eens handdoeken aan op. Zeker handig als je (nog) geen handdoekenrek in de badkamer hebt. Een staande staat leuk, maar een hang-kapstok kan ook. Zorg er wel voor dat de handdoeken niet te dicht bij elkaar hangen, dan drogen ze namelijk minder snel.

Planten rek aan een stok

Mis je groene sfeermakers in huis? Hangplanten maken een kamer veel gezelliger. Maar waar hang je het aan op? Een kapstok kan een leuke optie zijn. Door de verschillende haken hang je er een aantal planten aan op. Misschien is er zelfs plek om er planten op te zetten. Hang ze goed uit elkaar en kijk goed of de stok het gewicht aan kan. Verf ‘m groen voor een echt jungle gevoel.

SHOP NU
Kapstokken kopen bij vtwonen

Lees verder onder de advertentie

Kapstokken shoppen…

Bron: beeld: weer verliefd op je huis, aflevering 10 seizoen 17 | styling Eva van de Ven | fotografie Margriet Hoekstra