Deze kerstaccessoires zijn leuk voor december, maar ook nog daarna

Ben je op zoek naar kerstaccessoires, maar vind je het zonde dat ze maar voor een korte tijd in huis staan? Dat snappen we. Investeer dit jaar in accessoires die niet alleen leuk zijn tijdens de kerst, maar ook daarvóór en daarná. Stiekem ook een heel goed excuus om in november je huis al in de kerstsferen te brengen.

Bijzettafel decoratie inspiratie
Bijzettafel BePureHome. Schilderij Cate Adriana. Boek Chanel. Kandelaars Anissa Kermiche. Geurstokjes Baobab. Kaarsenhouder Graanmarkt 13.

Kaarsen met een kleurtje

Kaarsen zijn de beste optie als je gaat voor zowel een kerstlook als een gewone look. Zelfs rode en groene kaarsen (die we doorgaans vaak alleen maar terugzien met kerst), kunnen daarna ook nog prima. Misschien laat de combinatie groen met rood door elkaar je nog iets te veel denken aan kerst, maar alleen donkergroen of rood hoeft helemaal geen link met december te hebben.

Golden days

Met kerst zien we overal goud. Gouden kandelaren, gouden kerstballen, gouden vazen. Dat vinden wij helemaal niet erg, want goud kan het hele jaar door; of het nu zomer, winter, herfst of lente is. Probeer dus niet te veel sneeuwvlokken en engeltjes in te slaan, maar ga wel vooral los met gouden details en accessoires.

LEES OOK
4x woonidee: decoraties met een touch of gold

Herfsttakken

Hersttakken of andere herfstdecoratie is vaak ook heel geschikt voor de kerstdagen. En dan hebben we het niet alleen over de accessoires zelf, maar ook over de kleuren waarin we ze vaak zien. Donkerrood, bruin, mosgroen… Toevallig ook precies de kleuren die we vaak zien in de verschillende collecties kerstaccessoires! Gelukkig dus ook heel suitable voor de tijd daarvoor – en de rest van de winter.

LEES OOK
Zelf een kerstkrans maken van kersttakken

nog meer: Woonaccessoires