Zacht en sfeervol: gehaakte beauty voor de vloer

Maak de vloer maar vrij voor deze gehaakte beauty! Een gehaakt vloerkleed is helemaal hip, zacht en sfeervol. Wij vertellen je hier alles over dit mooie vloerkleed. Waar koop je hem bijvoorbeeld en hoe maak je er zelf een?

gehaakt vloerkleed

Gehaakte accessoires

Haken is hip en ook gehaakt accessoires zien we overal. Naast een gehaakt vloerkleed zijn er ook gehaakte kussens, gehaakt poefen, gehaakte sprei en nog veel meer. Gehaakte items geven sfeer en zien er lekker zacht uit: puur, eerlijk, knus en ambachtelijk. Kijk verder op vtwonen voor nog meer gehaakt inspiratie.

Gehaakt vloerkleed kopen

Een gehaakt vloerkleed kopen? Op Myhomeshopping vind je heel veel gehaakt accessoires en natuurlijk ook gehaakte vloerkleden. Bijvoorbeeld de vloerkleden van Naco Trade. Mooi gehaakt rond vloerkleed ‘crochet’ van gevlochten stroken gerecycled tricot. Deze gehaakte vloerkleden zijn er in verschillende kleuren. Het kleed van Naco Trade is ook gezien in o.a. vtwonen en op de Woonbeurs.

Zelf haken

Ga ook eens zelf aan de slag met haakpennen, want eigenheid maakt van je huis een thuis. Die eigenheid kan je bereiken door zelfgemaakte accessoires te maken zoals gehaakte poefs of andere heaakte of gebreide accessoires.

Bron: vtwonen | Fotografie Jansje Klazinga | Styling Frans Uyterlinde

nog meer: Woonaccessoires