Extra grote mokken voor koffie- en theeliefhebbers

Thee- en koffieliefhebbers opgelet: wij gingen op zoek naar écht grote mokken. Want laten we eerlijk zijn: dat ritje van en naar de keuken slaan we liever over. Zeker niet als je net midden in een film zit of je mailbox aan het bijwerken bent. Dus schenk vooral nog een theetje in en shop één van deze mooie mokken.

do it yourself druppelmok
Gespikkelde mokken € 19,50 (studiobloei.nl). Keramieken zeef vanaf € 12,-, lepeltjes vanaf € 7,95 (boet-stijl.nl). Kom Hasami € 12,- (thefinestore.com),- Linnen servet per set € 16,90, theedoek € 11,- (mooisenmeer.nl). Overig privébezit.

Mokken in verschillende stijlen

Er zijn mokken in allerlei verschillende vormen, wat een mok vinden die past bij jouw stijl aan de ene kant makkelijk maakt, omdat er tussen het grote aanbod altijd wel een passend exemplaar zit. Aan de andere kant maakt het de zoektocht niet bepaald sneller of makkelijker, want hoe vind je tussen ál die mokken jouw ultieme favoriet?

LEES OOK
Laat je inspireren en shop het mooiste servies

Simplistische mok

Voor de minimalisten onder ons: ga voor een simplistische mok. De meeste Scandinavische merken hebben prachtige collecties uitgebracht van robuust aardewerk in een natuurlijke tint. Dit geeft niet alleen de mok zelf, maar ook de omgeving waarin je hem neerzet (of tentoon stelt, op een keukenplank bijvoorbeeld) een rustgevende sfeer. Maar ook de echt minimalistische designs zonder poespas, zelfs zonder oortje, kunnen prachtig zijn in hun eenvoud. Een voorbeeld? Deze zwarte mok van aardewerk.

All out met kleur

Naast dit soort simplistische mokken, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om te gaan voor een vrolijk kleurrijk exemplaar. De 70’s collectie van HKliving bijvoorbeeld, heeft mokken in alle soorten en maten, voorzien van de meest kleurrijke patronen. Liever mokken in één kleur in plaats van een mix? Wat dacht je dan van deze set van MADE?

nog meer: Woonaccessoires