Deze kerstaccessoires zijn leuk voor december, maar ook nog daarna

Bijzettafel BePureHome. Schilderij Cate Adriana. Boek Chanel. Kandelaars Anissa Kermiche. Geurstokjes Baobab. Kaarsenhouder Graanmarkt 13. Beeld

Ben je op zoek naar kerstaccessoires, maar vind je het zonde dat ze maar voor een korte tijd in huis staan? Dat snappen we. Investeer dit jaar in accessoires die niet alleen leuk zijn tijdens de kerst, maar ook daarvóór en daarná. Stiekem ook een heel goed excuus om de kerstsferen extra lang te rekken.

Lees verder onder de advertentie

Kaarsen met een kleurtje

Kaarsen zijn de beste optie als je gaat voor zowel een kerstlook als een gewone look. Zelfs rode en groene kaarsen (die we doorgaans vaak alleen maar terugzien met kerst), kunnen daarna ook nog prima. Een set donkerrode dinerkaarsen komt in februari weer van pas bij een romantisch etentje. Misschien laat de combinatie groen met rood door elkaar je nog iets te veel denken aan kerst, maar alleen donkergroen of rood hoeft helemaal geen link met december te hebben.

Golden days

Met kerst zien we overal goud. Gouden kandelaren, gouden kerstballen, gouden vazen. Dat vinden wij helemaal niet erg, want goud kan het hele jaar door; of het nu zomer, winter, herfst of lente is. Probeer dus niet te veel sneeuwvlokken en engeltjes in te slaan, maar ga wel vooral los met gouden details en accessoires.

LEES OOK
4x woonidee: decoraties met een touch of gold

Lees verder onder de advertentie

Chic met zwart

Zwart en goud gaan hand in hand. Deze twee kleuren zorgen samen voor een chic kerstgevoel. Bovendien is zwart is al enige tijd enorm geliefd in het interieur, denk aan zwarte stalen deuren en matzwarte keukens. Met zwarte accessoires zit je dus gebakken, want die kun je na kerst gewoon laten staan. Zet een paar kandelaars op een zwart koffietafelboek, combineer met zwarte dinerkaarsen en zwart marmeren accessoires. Stoer én chic!

Lees verder onder de advertentie

Herfsttakken

Hersttakken of andere herfstdecoratie is vaak ook heel geschikt voor de kerstdagen. En dan hebben we het niet alleen over de accessoires zelf, maar ook over de kleuren waarin we ze vaak zien. Donkerrood, bruin, mosgroen… Toevallig ook precies de kleuren die we vaak zien in de verschillende collecties kerstaccessoires! Gelukkig dus ook heel suitable voor de tijd daarvoor – en de rest van de winter.

LEES OOK
Zelf een kerstkrans maken van kersttakken

Meer mooie accessoires

Bron: vtwonen 11-2021 | Styling ilona jongepier | Fotografie dana van leeuwen | Tekst sara madou | Visagie djolien de kreij

Lees verder onder de advertentie
Lees verder onder de advertentie