De zomer lonkt! De mooiste accessoires voor buiten

Ook al de zomerkriebels? In dat geval heb je voor het nieuwe tuinseizoen vast al wat plannen gemaakt voor je tuin of balkon. Welke accessoires kunnen jouw terras of dat ene hoekje nou net die benodigde finishing touch geven? Voor elke tuinstijl een aantal suggesties.

Accessoires voor buiten | tuin en terras

Helderwit (en een streepje zwart)

Wit is helder en rustig en combineert prachtig met een frisgroen gazon en donkere buitentegels. Bovendien weerkaatst de zon er zo mooi op. En wordt het toch iets te wit allemaal? Met wat riet hier en rotan daar waan je je als vanzelf op Ibiza. Of voeg ook zwarte elementen toe aan de tuin, want met een zwart-witte tuin zit je er weer heel stijlvol bij deze zomer.

Terra in de tuin

Zelfs als de zon even niet schijnt, tovert terra een lach op je gezicht. Accessoires voor buiten in aardse kleuren zijn een tikje exotisch en een mooie aanvulling op donkere houtsoorten of tuinbakken van het roestkleurige cortenstaal. Ook tropische prints op matraskussens en tuindoeken geven die warme sfeer aan je terras. Vergeet je ook de hangmat niet? Dan is het jungle-gevoel helemaal compleet.

Natuurlijk

Natuurlijke materialen nemen je mee naar het stoere Scandinavië of juist het zwoele Marrakech, het is maar net met welke kleur je het lichte hout, rotan en riet combineert. Met wit, ecru en strakke lijnen waan je je in het hoge noorden, en gecombineerd met de zand, ecru en de kleuren uit de Sahara zit je plots in een sprookje uit 1001 nacht.

Even afkijken? Check deze roze patio in Marrakech.

Tuinspecial

Meer tuininspiratie? TUIN 04 is nu online verkrijgbaar: een vtwonen special boordevol tuininspiratie en praktische informatie.

nog meer: Woonaccessoires