Win: een duurzame stekjeshouder

Tijd om na een lange winterslaap weer te genieten van alles wat groeit en bloeit. Herken je dat geklungel om een plantenstekje boven water te houden? Say no more: de 3D-geprintte stekjeshouders van A’sch zijn handig én esthetisch. Wij mogen drie van deze stekjeshouders weggeven.

Met de stekjeshouder van A'sch houd je jouw stekjes makkelijk boven water.

Belgisch designmerk

Het Belgische designmerk A’sch is bedacht is door architect en ontwerper Anneluus Vermeersch. Naast architectuur heeft Anneluus een passie om duurzame items te creëren. Dat doet ze met een 3D-printer en haar talent. Naast de stekjeshouder STEK maakt ze nog meer producten zoals vazen en onderzetters.

Duurzaam verantwoord

Omdat alles lokaal wordt geprint zijn de producten van A’sch duurzaam verantwoord en dus goed voor de planeet. De stekjeshouders worden volledig 3D-geprint en ontvang je als een puzzelkit. Met de vier staafjes kun je gemakkelijk een rooster maken zodat het stekje kan steunen op bijvoorbeeld een kopje. Stekjes laten groeien was nog nooit zo makkelijk en ze staan bovendien ook nog eens mooi in het interieur! Als het stekje groot genoeg is, dan kan je die gewoon uitplanten in volle grond en de STEK hergebruiken voor een ander stekje.

Je ontvangt de stekjeshouders van A'sch in de vorm van een puzzelkit.

Win stekjeshouder

Wij mogen drie stekjeshouders weggeven. Vul het formulier hieronder in en schrijf je in op onze nieuwsbrief om kans te maken. Het wedstrijdreglement vind je hier. Veel succes!

nog meer: Winactie