Win: 3x een set vaasjes van House Raccoon

Een mooi huis zit hem in de details, en dat hebben ze bij House Raccoon goed begrepen. Met enkele van hun handgemaakte vaasjes, onderzetters en potjes uit glad beton geef je je interieur een frisse, moderne twist. Snakken jouw plantjes naar een stoer vaasje? Goed nieuws, wij mogen 3 setjes van telkens 3 vaasjes van House Raccoon weggeven!

House Raccoon

Zoals een wasbeer lekkers verzamelt, zo verzamelen Anneleen en Nathan van House Raccoon de mooiste handgemaakte minimalistische decoratie-items in hun webshop. Ze verkopen onderzetters, kaarsenhouders en nog veel meer moois, allemaal met een toffe geometrische en minimalistische toets. Wij zijn vooral fan van de vaasjes: kleine kunstwerkjes in vrolijke kleurtjes. Zeker de marble print heeft ons hart gestolen. Alle producten worden met veel liefde gegoten in beton door Anneleen en Nathan zelf. Ook de vormen van de vaasjes zijn uniek: de mallen waarin het beton wordt gegoten zijn zelf ontworpen én 3D-geprint door het koppel. Mooi, duurzaam én oerdegelijke kwaliteit dus. Extra leuk: voor elk verkocht item wordt er een boom geplant in de natuur. De liefde voor groen is dus duidelijk groot en wordt doorgetrokken doorheen het hele concept van House Raccoon. Wij zijn fan!

Win win win!

Wij mogen 3 mensen gelukkig maken met elk een set van 3 vaasjes van House Raccoon. Dit zijn de sets die je kan winnen:

A: small marble vaasje, small wit vaasje en medium roze vaasje
B: small wit vaasje, small groen vaasje en medium marble vaasje
C: small roze vaasje, small marble vaasje en medium groen vaasje

Weet jij al waar in je huis deze vaasjes een plekje kunnen krijgen? Vul dan snel onderstaand formulier in, laat ons weten welke set je zou willen winnen en wie weet staan jouw plantjes binnenkort in deze mooie vaasjes! Deze wedstrijd loopt tot en met 22 januari. De spelvoorwaarden vind je hier.

De wedstrijd is jammer genoeg afgelopen! E. Bamps uit Nieuwerkerken, Peggy D. uit Schellebelle en Inne V. uit Wijgmaal zijn de gelukkige winnaars.

nog meer: Winactie