Win porselein servies van PTZE Porselein

Nu de dagen korter worden en de herfst weer in het land is, maken we het al graag eens wat gezelliger. Zeg nu zelf, hoe kan dat beter dan door enkele theelichtjes aan te steken en vervolgens languit in de zetel neer te ploffen met een lekkere warme kop koffie of thee? Met het handgemaakte servies van PTZE Porselein kun je genieten in stijl.

vtwonen 10-2021 | Win 2x een porseleinen set van PTZE.

Natuurlijk & elegant

Alle voorwerpen van PTZE Porselein zijn met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Met hun lichte crèmekleur en elegante vormen passen ze perfect in elk interieur. Bovendien zien ze er lekker tijdloos uit, dus kunnen ze nog een hele tijd mee.

Van hobby naar beroep

In 1998 richtte Anja Meussen PTZE Porselein op. Ze volgde al vanaf haar elfde keramieklessen en besloot om van haar hobby haar beroep te maken. Zo ontstond een kleinschalig bedrijf waar handgemaakte potten, tassen, kaarshouders en andere leuke keramische voorwerpen worden gemaakt.

vtwonen 10-2021 | Win 2x een porseleinen set van PTZE.

Doe mee en win

Zin om jezelf deze maand eens lekker te verwennen? Wij mogen twee pakketten met hierin twee keramische koffietassen en een theelichthouder weggeven. Vul het formulier hieronder in, schrijf je in op onze nieuwsbrief en maak kans op een van de twee pakketten. Het wedstrijdreglement vind je hier.

nog meer: Winactie