Win kleurrijke vegan kaarsen

De stijlvolle vegan van VERY SMOOSH zijn perfect om je interieur op te fleuren en donkere dagen een tikje gezelliger te maken. Doe mee en maak kans om niet één, niet twee, maar wel… vier kaarsen te winnen.

Deze kleurrijke pillar kaarsen maken je instant gelukkig.
Kies groene kaarsen voor een unieke look.

Vegan kaarsen

Kaarsen bevatten vaak dierlijke grondstoffen, maar alle kaarsen van VERY SMOOSH zijn handgemaakt én 100% vegan. De kleuren en vormen zijn met zorg uitgekozen om zo een unieke selectie te creëren. Door de tijdloze uitstraling passen de kaarsen bovendien in elk interieur. Let’s be honest, wat wil je nog meer?

Over SMOOSH

VERY SMOOSH is opgericht door Mégane Callewaert. Al van kleins af aan hield ze ervan om haar eigen woning zo gezellig mogelijk te maken met kaarsen. Van het ene kwam het andere en al snel ontstond VERY SMOOSH, een creatieve (online) shop waar je de leukste kaarsen en vintage accessoires vindt.. De moeite waard om eens te bezoeken dus!

De swirl kaarsen van VERY SMOOSH geven je interieur een speelse twist.

Wie zegt dat kaarsen saai zijn? Met dit gevlekte paarse exemplaar geef je je interieur extra persoonlijkheid.

Doe mee en win

Iets voor jou? Doe mee met onze winactie en maak kans op één paarse cow star, één groene swirl, één roze swirl en één oranje star pillar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, vul het onderstaande formulier in en wie weet win je wel één van van de drie pakketten. Het wedstrijdreglement vind je hier. Veel succes!

nog meer: Winactie