WIN: een zetel en stoelen uit ‘Een frisse start met vtwonen’

beeld vtwonen Beeld

Wat vond jij van het derde seizoen van ‘Een frisse start met vtwonen’? Was jij ook helemaal verliefd op het interieur en de bijhorende meubels? Dan is dit jouw kans! Wij mogen de velvet zetel uit aflevering 2 bij Simon en Sarah én 4 eetkamerstoelen uit aflevering 6 bij Moussa en Naima weggeven. Hoe leuk is dat?

Lees verder onder de advertentie

Zetel van BePureHome

De combinatie van verschillende materialen en unieke prints maakt BePureHome authentiek. De collectie is zowel stoer en robuust als elegant chic te noemen. BePureHome geeft je interieur karakter, be pure, be home! Doe mee met de wedstrijd en maak kans op de Rodeo 3 zits zetel in velvet dark grey. Je weet wel, de zetel uit de make-over van Simon en Sarah waar ze zo enthousiast over waren!

Stoelen van WOOOD

Een collectie stoere, eigentijdse en aantrekkelijke woonproducten. Met WOOOD geef je jouw interieur weer een uitdagende look! Ook bij Moussa en Naima uit aflevering 6 van ‘Een frisse start met vtwonen’ kozen de stylisten voor meubels van WOOOD, waaronder de olijfgoude poef in de eetkamer en de karamel fluwelen Amber stoelen. Goed nieuws, want wij mogen 4 stuks van deze eetkamerstoelen weggeven!

Schrijf je in en win!

Doe jij mee voor de zetel van BePureHome of win je toch liever de eetkamerstoelen van WOOOD? Om mee te doen schrijf je je in voor de nieuwsbrief van vtwonen en vul je onderstaand formulier in. Deelnemen kan t.e.m. 7 januari 2020. Het wedstrijdreglement vind je hier. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

Lees verder onder de advertentie

Fotografie: Jonah Samyn