Win: een handgemaakte playmat van Jeanne Le Studio

beeld vtwonen Beeld

Middenin de pandemie een nieuw merk beginnen: Jeanne deed het gewoon. Omdat het leven vertraagde, was er genoeg ruimte voor creatieve ideeën. Ze begon te ontwerpen en maakte deze bijzondere handgemaakte items van textiel, van playmats tot kimono’s. Wil je een van haar ontwerpen winnen? Doe mee!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Jeanne Le Studio

Jeanne is moeder van drie dochters. Na een kritische blik op fast fashion en het schreeuwerige aanbod voor baby’s besloot ze haar eigen label te beginnen, Jeanne Le Studio. Vanuit deze studio ontwerpt ze prachtige tijdloze items, van handgemaakte kimono’s tot playmats voor baby’s.

Natuurlijk design

De handgemaakte items van Jeanne Le Studio zijn te herkennen aan zachte aardetinten en een bepaalde verfijnde stof die ze voor haar ontwerpen gebruikt, namelijk double gauze – tetra. De ontwerpen passen in ieder interieur. Het zijn namelijk geen schreeuwerige prints, maar functionele, mooie accessoires. Naast playmats voor je baby, kun je in haar online shop leuke scrunchies, kimono’s en veel meer voor baby’s en moeders vinden.

Schrijf je in en win!

Wij mogen deze terracotta Rachèl quilted playmat weggeven. Wil je deze terra playmat winnen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief, vul het onderstaande formulier in en maak kans op een playmat! Het wedstrijdreglement vind je hier.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Fotografie: Jeanne Le Studio