Win een handgemaakte houten snijplank

beeld vtwonen Beeld

Zoek je naar een pronkstuk voor je keuken? Dan zijn de handgemaakte snijplanken van Plankgoed misschien wel iets voor jou. Doe mee en win!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Lokaal en handgemaakt

Plankgoed is ontstaan door een ontmoeting met een oude Italiaanse man die objecten maakte uit versleten olijfbomen. Sindsdien maakt Goedele al drie jaar snijplanken. Het brengt haar ook terug naar haar kindertijd, waarin haar moeder altijd vers brood serveerde op een houten plank. De combinatie van deze herinnering aan gezelligheid en haar passie voor lokaal en handgemaakt zorgt voor unieke items.

Uniek in zijn eenvoud

De planken van Plankgoed zijn stuk voor stuk uniek. Je vindt er geen één dezelfde. Goedele zet de planken naar haar hand en gaat steeds op zoek naar andere vormen. De snijplanken zijn gemakkelijk te onderhouden en volledig duurzaam door de behandeling met organische olie. Wie wil er nu niet zo’n plank? Doe mee met onze winactie en win een exemplaar ter waarde van 80 euro.

Doe mee en win

Doe mee en maak kans op een plank van Plankgoed. Omdat alles handgemaakt en uniek is, is de vorm nog een verrassing. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, vul het onderstaande formulier in en maak kans. Het wedstrijdreglement vind je hier.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Plankgoed