Win een design wijnkoeler

beeld vtwonen Beeld

De zomer is daar. Tijd voor zwoele temperaturen en frisse drankjes. Maar hoe houd je die fles nu koud zonder voortdurend naar de koelkast te moeten lopen? Wij hebben dé oplossing: een drankkoeler van Atelier Pierre uit de Facet collectie. Doe mee en win!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Geometrische eyecatchers

Facet, de hedendaagse collectie van Atelier Pierre, is multifunctioneel, verrassend en een echte eyecatcher voor in je interieur. Met de zachte subtiele kleuren zorgen de items voor een minimalistische look. Nu de zomer is begonnen geven we drie drankkoelers weg. Ideaal voor een tuinfeestje of een gezellige picknick.

Hoe het allemaal begon…

Atelier Pierre is opgericht door Sophie en Frank Vanhalst. Voor de naam van het bedrijf gaan we bijna 100 jaar terug naar Wevelgem. ‘Pierre’ verwijst naar hun overgrootvader Vanhalst, die creatief ondernemer en fotograaf was. ‘Atelier’ verwijst daarnaast naar de werkplaats van hun overgrootvader Larridon, die meubelmaker was. Met Atelier Pierre hebben Sophie en Frank een belangrijk doel voor ogen: jonge ontwerpers begeleiden en ondersteunen om hun allereerste collectie te ontwikkelen.

Facet x Atelier Pierre

De inspiratie voor de Facet-collectie, haalden de designers uit het Verre Oosten. De fascinatie voor origami ligt aan de basis voor de collectie: Japanse plooitechnieken werden vertaald naar een reeks geometrische objecten uit cement. De items zijn multifunctioneel. Zo kun je de drankkoeler perfect gebruiken als vaas.

Lees verder onder de advertentie

Doe mee en win!

Wij mogen drie minimalistische drankkoelers van Atelier Pierre weggeven. Wil je kans maken op zo’n mooi exemplaar? Vul het formulier hieronder in, kies jouw favoriete kleur en schrijf je in op onze nieuwsbrief om kans te maken. Het wedstrijdreglement vind je hier. Veel succes!

Bron: Atelier Pierre

Lees verder onder de advertentie