Win een cadeau om nooit meer te vergeten

Vind je het soms ook zo lastig om een mooi cadeau te vinden voor een vriend of familielid? Om voor de zoveelste keer iets te moeten bedenken dat zowel origineel als persoonlijk is? Dan zijn de herinneringsdozen van The Fox House misschien wel iets voor jou.

De herinneringsdozen van The Fox house zijn ideaal om cadeau te doen op een babyshower.
De herinneringsdozen van The Fox House zijn ideaal om te vullen met persoonlijke spullen.

Herinneringsdozen

Een uniek en persoonlijk cadeau vinden is niet altijd makkelijk. Gelukkig heb je de herinneringsdozen van The Fox House. Deze dozen zijn gemaakt van hout en gemakkelijk personaliseerbaar. Zo kun je ervoor kiezen om een naam, geboortedatum of uniek ontwerp te laten graveren op het deksel. Van een babyborrel tot een familiefeest, met deze dozen scoor je gegarandeerd op elk feestje. Ps: stop er meteen wat leuke extra’s (foto’s, een goede fles wijn) in voor een persoonlijke touch.

Je kan de herinneringsdozen van The Fox House laten graveren met de initialen van jezelf en je geliefde.

Deze herinneringsdozen van The Fox House zijn ideaal om herinneringen aan de mooiste dag van je leven in op te bergen.

The Fox House

Corinne, mede-eigenaar van The Fox House, is altijd al een creatieveling geweest. Na 15 jaar magazines maken, besloot ze dat het tijd was om haar passie voor interieurontwerp en grafische vormgeving te volgen. Al snel investeerde ze in een lasersnijmachine en vanaf dat moment ging de bal rollen. Samen met haar man, Helmut, richtte ze The Fox House op. Een tof Belgisch bedrijf waar je originele en persoonlijke cadeaus kunt kopen.

Doe mee en win

Wij mogen drie grote herinneringsdozen van The Fox House weggeven. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, vul het onderstaande formulier in en wie weet win je een exemplaar. Het wedstrijdreglement vind je hier. Veel succes!

nog meer: Winactie