Win een boeket uit de zelfpluktuin

beeld vtwonen Beeld

Augustus loopt bijna ten einde. Om het zomerse gevoel nog even vast te houden, geven we een waardebon voor een zelfgeplukt boeket weg van de Bloemenplukweide in Aartselaar. Plukplezier gegarandeerd!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Ontdekkingstocht

Pluktuinen zijn helemaal hip en happening. In de Bloemenplukweide in Aartselaar weet je niet waar eerst kijken. Dahlia’s, dropplant, cosmos, zonnebloem, verbena, leeuwenbekjes, magriet,… Je komt er bekende én minder bekende bloemsoorten tegen.

En… start

Nadat je je ogen hebt uitgekeken, is het tijd voor het echte werk. Neem een emmer en een schaar, zoek de leukste bloemen uit, pluk ze en stel een mooi boeket samen. Je betaalt per bloem en bent dus niet gebonden aan een abonnement. Simpel, toch?

Lees verder onder de advertentie

Ruime keuze

Bloemen zijn niet de enige passie die Bart en Fleur van de Bloemenplukweide delen. Zij telen ook biologisch kleinfruit en maken hun eigen confituur en Droomappelsap. Al die producten zijn naast groenten, brood en nog veel meer te koop in de bio hoevewinkel.

Leuk voor wie niet in de nabije omgeving van Aartselaar woont: je kan ook boeketten bestellen en elke vrijdag laten leveren op verschillende afhaalpunten in Antwerpen.

Winnen!

Graag een waardebon ter waarde van 25 euro winnen, waarmee je naar hartelust een boeket kan samenstellen? Deelnemen doe je hier en kan t/m 21 augustus. Succes!

Lees verder onder de advertentie

Bedankt voor jullie massale deelnames. Onze winnaar is bekend. Pierre D.M. kan binnenkort een zelfgeplukt boeket op tafel zetten. Veel plukplezier!

Bron: foto 1, 2 & 5 Bloemenplukweide | Foto 3 & 4 Femke Hennissen