WIN: 5x interieurparfums van Mylène

Wanderlust in een flesje? Dat zijn de 5 interieurparfums van Mylène. Elke geur neemt je mee naar een andere bestemming, alsof je herinneringen herbeleeft zonder je te verplaatsen. Goed nieuws, want wij mogen 5 lezers gelukkig maken met deze unieke collecties!

Mylène interieurparfums

De geurstokjes en -sprays brengen je met 5 collecties op verschillende

bestemmingen.

Collecties
De geurstokjes en -sprays brengen je met 5 collecties op verschillende bestemmingen. Met het Sukayu-gamma waan je je in het noorden van Japan. Frøya vervoert je naar het Scandinavisch Hoogland. Met de Hammam-collectie beleef je de magie van het Verre Oosten. Caribou neemt je mee naar Canada. En last but not least, met de Portofino-collectie reizen je gedachten af naar Italië. 

Mylène interieurparfums

Design
Het oog wil ook wat, dus koos Mylène voor minimalistische en tijdloze ontwerpen in gekleurd of gematteerd glas. Dankzij hun decoratief uiterlijk zijn de geurstokjes en -sprays ook het ideale cadeautje voor jouw volgende feestje.

Schrijf je in en win!
Win jij graag één van deze 5 collecties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van vtwonen en vul onderstaand formulier in. Deelnemen kan t.e.m. 15/08. Het wedstrijdreglement vind je hier. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je vindt de collecties ook terug via www.mylene.eu.

Beelden: Mylène

nog meer: Winactie