Win: 5x een verjaardagskalender van mmmMAR

beeld vtwonen Beeld

Vergeet je soms wel eens een verjaardag? Vanaf nu niet meer! Want wij mogen 5 verjaardagskalenders van mmmMAR weggeven met kleurrijke, strakke, iconische gebouwen. En elk exemplaar is met de hand gezeefdrukt!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Strakke lijnen

mmmMAR is hét label van Marieken Hensen. Deze Gentse houdt van grafische vormgeving en heeft een lichte obsessie voor papier, architectuur, kleur, illustratie en zeefdruk. Maar waarom wij zo fan zijn van mmmMAR komt door het verhaal achter deze zeefdrukken. Als Marieken reist, gaat ze op zoek naar leuke en authentieke souvenirs. Vaak was het aanbod voor haar teleurstellend en te industrieel gemaakt. Daarom kwam ze op het idee om souvenirs te maken die fris zijn qua vormgeving. Een eerlijk product dat met gevoel gemaakt is, een herinnering. In 2013 startte ze met een reeks geïllustreerde gezeefdrukte postkaarten van enkele Gentse gebouwen. Sindsdien is ze iconische gebouwen van andere steden blijven tekenen en zeefdrukken.

Lees verder onder de advertentie

Marieken is een autodidact en door de jaren is ze steeds fijner en met meer detail gaan werken en drukken. Het is een zeer intensief proces. Marieken kiest een stad uit en doet onderzoek naar welke gebouwen interessant zijn. Het liefste kiest ze bekende gebouwen of plekken die iets te maken hebben met het leven zelf in de stad. Ze legt een uitgebreid beeldarchief aan en daarna tekent ze de gebouwen, altijd frontaal. De inkten worden gemengd tot de perfecte kleur is bereikt en alles wordt daarna met de hand gezeefdrukt door Marieken zelf.

Naast strakke gebouwen op kalenders, maakte Marieken ook al landkaarten, posters van lichtgevende poezen en elementen uit het heelal, tote bags en theedoeken. Benieuwd? De producten zijn te koop via de mmmMAR online shop en in enkele verkooppunten in België.

Win!

Ben je stiekem al aan het zoeken naar een leuk plekje in huis voor jouw verjaardagskalender? Vul dan snel onderstaand formulier in en maak kans op één van de vijf exemplaren. De wedstrijd loopt t.e.m. 14 mei 2018. Veel succes!

Lees verder onder de advertentie

Je kan kiezen uit:
Optie A: Antwerpen
Optie B: Gent

Deze wedstrijd is afgelopen. K. Verschooren, M. Prinsen, K. Lamberts, A. De Smet en M. Reyns zijn de gelukkige winnaars.