Win: 5x een Groener groeipakket van Blad Steen Schaar

beeld vtwonen Beeld

Het is lente! Tijd om een paar mooie planten in huis te halen en hoe doen we dat beter dan met een Groener groeipakket van Blad Steen Schaar? Wij mogen vijf urban jungle pakketten voor thuis weggeven!

Lees verder onder de advertentie

Blad Steen Schaar

Tine en Freya, twee Belgische vriendinnen met een voorliefde voor planten, besloten tijdens de pandemie hun eigen bedrijf te beginnen. En zo ontstond Blad Steen Schaar, een online winkel waar je allerlei soorten zaden kunt kopen om zelf je eigen urban jungle te creëren. Voor wie zijn handen al beginnen te kietelen, lees gerust verder, want we mogen 5 Groener groeipakketten weggeven.

Trendy en duurzaam

De twee vriendinnen zoeken steeds naar de meest duurzame oplossing. Blad Steen Schaar werkt enkel met duurzame zaadjes en gerecycleerde benodigdheden zoals trendy upcycled potjes van wijnflessen. Je kan de zaadjes apart kopen maar je kan ook een Groener groeipakket kopen; een handige kit met zaadjes en andere benodigdheden. Zo willen ze zaadje per zaadje naar een groenere planeet. En geef toe, wie wil dat nu niet?

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Doe mee

Plantenliefhebbers opgelet! Wij mogen 5x een Groener Groeipakket van Blad Steen Schaar weggeven. Met zo’n pakketje heb je meteen alles in huis om aan de slag te gaan: zaadjes, potgrond, een upcycled flessenpotje en een handleiding. Vul het formulier hieronder in, schrijf je in op onze nieuwsbrief en maak kans op één van de vijf pakketten. Het wedstrijdreglement vind je hier.