WIN : 2x pouffe uit biokatoen van Heart of Gold

We love… de gloednieuwe home textielcollectie uit biokatoen van kindermerk Heart of Gold. De collectie is perfect combineerbaar en bestaat uit autostoelhoezen, beddengoed, speelmatten, bumpers, tetradoeken, slaapzakken… en deze leuke pouffes. Wij mogen er 2 weggeven!

Heart of gold pouffe

Een ‘slow fashion’ kindermerk?

Gevonden!

Over Heart of Gold

Het Antwerpse Heart of Gold, dat al ettelijke jaren bestaat onder de naam GOLD, staat gekend om de klassieke babykleertjes met leuke motiefjes. Het label werd opgericht door het Belgische duo Liz Cornelis en Dirk Goossens. Beide ontwerpers hebben een achtergrond in grafisch design en dat uit zich in de prachtige prints van het merk. De collecties zijn gemaakt voor baby’s en kinderen van 0 tot 6 jaar. 

Mix & match

Voor de ontwerpers waren de kleuren en stoffen voor hun nieuwe textielcollectie heel belangrijk. Zo moesten alle items combineerbaar zijn (het mix en match-principe), en alle stoffen natuurlijk aanvoelen. Hiermee wil het label meespringen op de kar van ‘slow fashion’. De collectie is dus tijdloos dankzij de zachte kleuren en uiteraard… gemaakt met een hart van goud!

Schrijf je in en win!

Wil jij graag zo’n pouffe (60 cm) t.w.v. € 80 winnen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van vtwonen en vul onderstaand formulier in. Deelnemen kan t.e.m. 10/10. Het wedstrijdreglement vind je hier. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Zoek het dichtstbijzijnde verkoopadres in jouw buurt en scoor alsnog jouw favoriete item.

Beelden: Heart of Gold

nog meer: Winactie