Unieke tote bag van Award/t: schrijf je in en win

beeld vtwonen Beeld

Een dweildoek gebruiken als handtas? Jazeker! Award/t designersduo Wies en dochter Els besloten te werken rond het thema upcycling en bedachten deze unieke tote bag. Ze denken hierbij niet alleen aan het milieu maar eren op subtiele wijze ook ons Belgenlandje.

Lees verder onder de advertentie


100% Belgisch

Het verhaal van Award/t begint met de passie voor hoeden die Wies en Els beiden hebben. Na een opleiding hoedenmaakster, besloten ze hun job op te zeggen en een eigen zaak te starten in het centrum van Mechelen. Die zaak is er jaren later nog steeds, maar sinds enkele jaren zijn hun hoeden en tassen nu ook verkrijgbaar in andere winkels.

Het label Award/t kreeg enkele jaren geleden de officiële ‘Handmade in Belgium’ stempel. Niet verwonderlijk, want na al die jaren worden alle accessoires nog steeds in hun atelier in Mechelen vervaardigd. Hierdoor kunnen alle accessoires aan jouw persoonlijke voorkeuren worden aangepast.

Lees verder onder de advertentie

Limited edition

Ter gelegenheid van de Belgunique tentoonstelling ontwierpen Wies en Els deze limited edition dweiltas met leren handgrepen. Zoals de naam wel al doet vermoeden, werd de tas gemaakt van een authentieke dweildoek. Het alledaagse gebruiksvoorwerp krijgt zo een tweede leven: upcycling op z’n best! Op de tas vind je op subtiele wijze onze Belgische vlag terug. Zo wordt nog maar eens duidelijk gemaakt dat alles 100% Belgisch is!

Schrijf je in en win!

Zie jij jezelf al met zo’n unieke tote bag van AWARD/T ter waarde van 89,00 euro rondlopen? Dan heb jij geluk, want wij mogen twee van deze tassen weggeven. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, vul onderstaand formulier in en waag je kans! Deelnemen kan t.e.m. 19/06. Hier vind je het wedstrijdreglement. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Succes!

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn A.Maldoy en C. Dubar.

Lees verder onder de advertentie

Niet gewonnen? Haast je dan snel naar de Award/t store in Mechelen (Adegemstraat 3) en bemachtig dit unieke exemplaar.