Schrijf je in en win: moois aan de muur van Atelier Belge

beeld vtwonen Beeld

Bij een gebrek aan ruimte moet je soms in de hoogte denken. Deevie Vermetten en Oskar Vermeylen dachten er net zo over en creëerden hun label Atelier Belge. Verfijnd en minimalistisch, zo kan je hun werk wel noemen. De Loophole is daar een mooi voorbeeld van: met zijn verfijnde accessoires laat je hem stralen in je interieur. Lees snel verder, want je kan ‘m winnen!

Lees verder onder de advertentie

Minimalisme op z’n best

Net als hun andere stukken, oogt de Loophole niet alleen functioneel, maar ook speels. Het tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat je ‘m overal kan plaatsen. Op die manier past hij zich aan elke omgeving en situatie aan. Daarnaast geef je het rek en z’n accessoires zelf een eigen functie: in de hal kan je er je sleutels of zonnebril kwijt, in de badkamer je tandenborstels en in de werkkamer berg je er je schrijfgerei op. Of laat ‘m stralen met een leuk plantje, om wat groen in huis te brengen.

Lokaal & duurzaam

Lokaal zijn ze wel, met een workshop om de hoek van hun eigen studio in Westmalle. Met het milieu en het welzijn van hun werknemers in het achterhoofd, leveren ze kwaliteitsvolle producten af. Daarnaast houdt Atelier Belge ook van hout. Ze gebruiken het materiaal in de afwerking van hun accessoires maar investeren ook in het herbossen waarvan hun hout afkomstig is of daar waar het meest nodig is. Voor elk product dat ze verkopen planten ze samen met OneThreePlanted een boom, om terug te geven waar zij hebben genomen.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Schrijf je in en win!

Zou zo’n Loophole wel mooi hangen aan jouw muur? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van vtwonen en vul onderstaand formulier in. Deelnemen kan t.e.m. 22 mei. Het wedstrijdreglement vind je hier. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Veel succes!

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar is V. Verbraeken.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je vindt ze ook terug via atelierbelge.eu.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Fotografie Jochen Verghote | Styling Katleen Willaert