HYMY Baby must-haves in de babykamer: schrijf je in en win

Kwalitatieve accessoires voor in de kinderkamer met het ecologisch voetafdrukje van een baby. Dat is waar het gloednieuwe Belgische merk HYMY Baby voor staat. Hun prachtige wooden print en dekbedovertrek mogen wij weggeven. Lees snel verder!

Over HYMY Baby

HYMY is het Finse woord voor lach, want met haar Scandinavisch getinte collectie wil Marleen Van Antwerpen een lach op het gezichtje van jouw baby toveren. Alle kussens, speelmatten en dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% organisch katoen, kwaliteitsvol én duurzaam. Perfect dus voor die gevoelige babyhuidjes!

Esben Collectie

Voor haar eerste collectie moest Marleen het niet ver gaan zoeken: ze inspireerde zich op het geboortekaartje van haar zoontje Esben. De Scandinavische naam ‘Esben’ betekent ‘heilige beer’ en die beer is de ster van de collectie. Via een origami-achtige stijl en strakke lijnen vind je het dier in elk stuk terug. De kleuren die Marleen doorheen haar collectie gebruikt, zijn crème wit en lichtblauw. Prachtige kleuren die passen in elke babykamer.

Naast dekbedovertrekken, speelmatten, opbergmanden en kussens, verkoopt Marleen ook unieke wooden prints. Wij zijn fan!

Schrijf je in en win

Hoera, we mogen een HYMY Baby wooden print (t.w.v. 85 euro) en een dekbedovertrek incl. kussensloop (t.w.v. 65 euro) weggeven. De goede nachtrust van je kindje (en de jouwe) wordt zo alvast gegarandeerd!

Wil jij graag één van deze unieke accessoires winnen? Vergeet dan zeker niet aan te geven welke van de twee prijzen je voorkeur heeft. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, vul onderstaand formulier in en waag je kans! Deelnemen kan t.e.m. 05/06. Hier vind je het wedstrijdreglement. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Succes!

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn T. Geysenbergs en F. Segers.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Via de webshop van HYMY Baby kan je zelf op zoek gaan naar je favoriete item.

nog meer: Winactie