Groene vingers? Win plantenpotjes van Huize Vink

 Fotografie Larissa Servranckx  Beeld

Kriebelen jouw groene vingers ook al om de bloemetjes buiten te zetten? Huize Vink maakt potjes waar je helemaal blij van wordt! Met het voorjaar in zicht geven wij 4 leuke sets weg om jouw interieur op te fleuren. Doe mee en win!

Lees verder onder de advertentie
Fotografie Larissa Servranckx Beeld

Plantenpotjes

Het Belgische merk Huize Vink vindt haar roots in Ninove, met handgemaakte items door Eline Godaert. Haar vrolijkheid en enthousiasme vind je terug in haar creaties, zoals haar vrolijke plantenpotjes. In de toekomst wil ze haar eigen webshop uitbouwen met haar mooimakers en wil ze ook anderen begeleiden tijdens leuke workshops. Houd dus zeker haar website in de gaten.

Leve de lente

Met de potjes van Huize Vink ben je helemaal klaar voor het (ver)potten van je geliefde plantjes. Bovendien is elk potje voorzien van een bijpassend gedichtje van Stephanie Tordoir. Zo’n uniek potje voor in jouw interieur? Goed nieuws: wij geven vier keer een set met potjes weg. Doe snel mee!

Lees verder onder de advertentie
Fotografie Larissa Servranckx Beeld

Win plantenpotjes

Wij mogen 4x een set vrolijke potjes van Huize Vink weggeven; een kleine en grote pot met kleigezichtjes en een bijpassend gedichtje. Vul het formulier hieronder in en schrijf je in op onze nieuwsbrief om kans te maken. Het wedstrijdreglement vind je hier.

Bron: Fotografie Larissa Servranckx

Lees verder onder de advertentie