Win een DIY-pakket en maak je eigen huishoudproducten

Consumeren op een gezonde en milieuvriendelijke manier, dat wil iedereen toch? Met de nul-afval-filosofie van Kitétik ga je gewoon zelf aan de slag met het maken van jouw eigen huishoudproducten. Drie DIY-kits mogen wij weggeven.

Milieuvriendelijk schoonmaken

We houden allemaal wel van een huis dat schoon is. Maar vaak zijn huishoudproducten chemisch en dus niet goed voor het milieu. Hier bracht het Belgische merk Kitétik verandering in. In de DIY-kits van dit merk vind je alles om huishoud- en verzorgingsproducten te maken op een simpele en ecologische mogelijke manier. Doe mee en maak kans op een Basikhome kit van Kitétik. 

Kit-Etik

In de naam vind je ‘KIT’ en ‘ETIK’, dat staat voor ethisch verantwoorde kits. Het Belgische merk is geboren uit een behoefte om met open ogen te consumeren. Kitétik is duurzaam, ecologisch en zuinig. De recepten kan je eenvoudig zelf thuis maken. Er wordt ook samengewerkt met kwetsbare personen uit België voor de afhandeling van de kits. Kortom, een mooi product voor mens én omgeving!

Win een DIY-kit

Wij mogen 3x een BasikHome kit weggeven. Vul het formulier hieronder in en schrijf je in op onze nieuwsbrief om kans te maken. Het wedstrijdreglement vind je hier. Veel succes!


nog meer: Winactie