De winnaars van een feestbox zijn…

beeld vtwonen Beeld

De redactie werd overspoeld met lieve, emotionele, waardevolle en opbeurende berichten. We hebben de boel met een dikke glimlach (en af en toe een traan) doorgespit, totdat we met 15 inzendingen achterbleven. Hoewel vtwonen íedereen dit jaar een magische kerst gunt, feliciteren we de volgende 15 mensen én hun dierbaren met een feestbox. Delen jullie de feestvreugde op social media met een foto van de mooi gedekte tafel? Winnaars, gefeliciteerd!

Lees verder onder de advertentie

Kerst draait om delen

Tot en met 19 december kon je deelnemen aan onze magische kerst winactie. Door met ons te delen wie jij een magische kerst gunt, maakte je kans op een feestbox met daarin een stralende kersttafelstyling. We voelen ons vereerd dat jullie massaal bijzondere verhalen met ons wilden delen. En het delen van verhalen, diners of cadeaus is natuurlijk waar kerst om draait. Dus delen we nu met jullie: de winnaars van de feestboxen. Lees hieronder wie de winnaars zijn en welke bijzondere redenen zij hebben om een dierbare een beetje extra sparkle te bezorgen deze feestdagen.

Dit zijn de winnaars van een feestbox

 • Melanie uit Rotterdam wil met deze feestbox Anouk en haar vriend Genes in de watten leggen. Zij vieren dit jaar hun eerste kerst in een ‘echt grote mensenhuis’ aan een prachtig gedekte tafel.
 • Aleida uit Duiven wilde graag haar dochter Marrit verrassen met deze feestbox, omdat zij na een aantal zware operaties nog steeds weinig kan en ze op deze manier toch aan een feestelijke tafel kerst zal vieren.
 • Hanneke uit Voorschoten geeft deze box met liefde aan Liset Noordman, voor een feestelijke december op de nieuwe woonboot.
 • Paulien uit Winsum geeft haar zus Annemiek – een hardwerkende moeder en ondernemer – deze box omdat zij altijd voor haar klaar staat.
 • Latifa uit Krommenie heeft ervoor gezorgd dat haar zus dit jaar aan een mooi gedekte tafel zit, omdat zij een zware tijd achter de rug heeft en zoiets moois verdiend heeft.
 • Chantal uit Ter Apel wenst haar ouders warme feestdagen toe en geeft hun deze kerstbox.
 • Laura uit Koog aan de Zaan gunt deze box aan Richard, zodat hij met alle vrienden tijdens de kaasfondue-avonden aan een geweldig gedekte tafel zit.
 • Joyce uit Wervershoof geeft deze box aan haar beste vriendin Mariska, omdat ze beide veel zorgen hebben om hun kinderen en dus allebei wel een oppepper kunnen gebruiken deze kerst.
 • Coen uit Heemskerk geeft deze box met liefde aan zijn vrouw. Een mooi gedekte tafel zou haar helemaal laten stralen en dat heeft ze meer dan verdiend na veel zorgen om haar gezondheid.
 • Thea uit Nijmegen gunt deze box aan Mirjam, omdat zij altijd voor iedereen klaar staat.
 • Sharon uit Ieper vindt dat haar moeder deze box meer dan wie dan ook verdiend heeft: ondanks de drukte nodigt zij toch altijd iedereen bij haar thuis uit met kerst.
 • Lotte uit Peer geeft de kerstbox met tafelstyling graag aan haar zus, omdat zij er steeds opnieuw voor zorgt dat iedereen een fijne kerst heeft.
 • Mieke uit Edegem wil haar dochter verrassen zodat zij en haar vriend aan een sfeervolle kersttafel zullen zitten.
 • Noémi uit Ronse geeft deze box aan haar zus: de box zal voor beide een echte toevoeging zijn in hun interieur.
 • Murielle uit Brugge gunt deze box aan haar moeder, wiens servies wel een update kan gebruiken.

Niet gewonnen? Maak de kersttafel toch speciaal

De kerstbox niet gewonnen? Dan hebben we tóch nog iets leuks voor jullie: maak de kersttafel extra speciaal door een kerstwens of een gepersonaliseerde menukaart te schrijven voor jouw dierbare gast(en). Klik hier om deze uit te printen.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Nogmaals bedankt voor al jullie prachtige boodschappen. vtwonen wenst iedereen een magische kerst en een gelukkig nieuwjaar.