Nu in de winkel: vtwonen nr 08-2019

De nieuwe vtwonen is er! Geen abonnee? Koop de nieuwste editie dan los in de winkel. Ontdek in dit artikel een preview.

Deze maand in vtwonen nr. 08-2019: sunny days

  • Relax and the living is easy
  • Binnenkijken: holiday vibes in huizen vol zomergeluk
  • 56x moois voor je slaapkamer
  • Zinderend zen: een oase van rust in natuurtinten
  • + special Tiny House

Nieuwsgierig naar de vtwonen van deze maand? Bekijk het bladerboekje door op de cover te klikken.

Abonneecadeau

Wij zijn blij met jou! Daarom trakteren we je graag op leuke extra’s. Deze keer geven we een trouwe abonnee een portemonnee Flash Forward van ontwerpstudio Keecie cadeau. Veel plezier ermee!

De winnende abonnee van deze editie komen uit:

  • Lille

Niet gewonnen? Elke 4 weken maak je opnieuw kans op de leukste cadeaus voor trouwe abonnees. Denk aan: interieurboeken, posters, plaids, tassen, kussens en meer wooncadeaus! De winnaar wordt bekend gemaakt in vtwonen’s colofon én in dit artikel.

Nog geen abonnee?

Wil graag een abonnement nemen? Dat kan hier!
Nu tijdelijk een niet te missen actie: 3x vtwonen voor maar € 15.

Over het tijdschrift

Verschijning elke 4 weken.

Met: binnenkijken in binnen- en buitenland, shopping in de stijl en persoonlijke verhalen over wonen. Met aandacht voor de keuken, badkamer, vloeren en meubels. En ook: favorieten van de redactie, stylen, citytrip, DIY en shoppen.

nog meer: inspiratie

Reacties:

Detje op 23 april 2018 om 19:38

Hoi, is het mogelijk om losse nummers van vorige maanden te bestellen?

Dag Detje. Dat kan zeker! Je kan ze hier nabestellen: https://www.magstore.be/vtwonen-los/. Veel inspiratie gewenst!

Liesbeth op 5 juli 2018 om 14:51

Hallo,

Ik ben abonnee van vtwonen, maar zou graag het vtwonen poster boek van 2018 bestellen op een makkelijke manier. Ik geraak niet ingelogd om magstore… Kunnen jullie mij verder helpen?
Groetjes,

Dag Liesbeth, dat klopt. Magstore werkt niet meer. Je kan ons posterboek gewoon op onze webshop halen of in de krantenwinkel nabestellen: https://www.vtwonen.be/shop/cadeaus/wooncadeaus/woonaccessoires/vtwonen-posterboek-editie-3-p212940.html. Veel plezier ermee! Groet, vtwonen.

Inni op 4 september 2018 om 20:26

Ik ben abonnee maar ik heb nog steeds mijn nr nog steeds niet ontvangen ???? Bij magstore geen gehoor. Elke maand moet ik langer wachten. Dan zou ik beter naar de winkel gaan, niet?

Dag Inni, onze excuses voor de vertraging! Door een algemeen probleem hebben alle abonnees iets langer moeten wachten op nummer 9. Deze zou nu de komende week in je bus moeten vallen! Aarzel zeker niet om ons bij vragen te contacteren via be.vtwonen@sanoma.com. Groet, vtwonen.

Glenn Vander Stappen op 19 september 2018 om 19:51

Hallo

Ik ontving vandaag de bijlage 'vt wonen junior' maar er zit geen andere vt wonen magazine bij. Is hier iets misgelopen?
Mvg

Dag Glenn, dit was inderdaad niet de bedoeling. Ik heb je een mailtje gestuurd! Groeten, vtwonen.

Pam op 26 oktober 2018 om 00:39

Beste, hoe komt het dat we magazine later ontvangen dan in de winkel? Spijtig, niet? Waar kan ik checken hoelang mijn abonnement nog loopt? Alvast bedankt!

Dag Pam. Wij doen er alles aan om het issue bij onze abonnees te leveren op dezelfde dag waarop het in de winkel ligt. Er moet bij editie 11 iets misgelopen zijn waardoor die iets later was. Onze excuses. Je kan bij de klantendienst nagaan tot wanneer je abonnement nog loopt: telefonisch via 02/556.41.50 (elke werkdag van 8u tot 16u30) of via mail abo.sanoma@partnerpress.be. Succes!

Céline Van Wouwe op 13 december 2018 om 17:53

beste,

ik zou als kerstcadeau aan mijn vriendin een abonnement van jullie blad willen geven. ik heb een budget van 30euro maar zag dat er enkel een mogelijkheid is voor 15euro en dan 39euro. kan ik 2x het abonnement van 15euro geven of heeft dat geen zin waar ze dan voor dezelfde 3 maanden zijn?

alvast bedankt,
Céline Van Wouwe

Dag Céline,

Wat fijn dat je je vriendin een abonnement op vtwonen wil schenken! 2x een abonnement van € 15 euro schenken gaat er echter voor zorgen dat ze inderdaad dezelfde magazines 2x gaat krijgen. We hebben op dit moment wel een eindejaarsactie lopen waarbij je 10% extra korting krijgt op een abonnement van 6 maanden. Hiervoor moet je de code CADEAU2018 gebruiken bij het afronden van je bestelling. Dan komt je abonnement op € 35.10 euro.

Op dit moment is er wel een foutje geslopen op onze abonnementspagina. Je gaat dus merken bij een bepaalde stap dat je korting van 10% er niet wordt afgetrokken maar wordt bijgeteld. In de laatste stap komt echter de correcte prijs van € 35.10 te staan. We doen er alles aan om die bug weg te werken zodat er geen verwarring ontstaat.

Indien je toch op een rond cadeau van € 30 euro wil komen kan je een abonnement van 3 maanden nemen voor € 15 en daarbovenop een cadeaukaart van € 15 voor de vtwonenshop.
https://www.vtwonen.be/vtwonen-cadeaukaart-i2245.html?searchrr=cadeaubon. Dan kan ze met de inspiratie uit het magazine of uit het tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen’ aan het shoppen gaan!

Devooght tita op 14 december 2018 om 08:36

Ik wil een jaarabonnement nemen voor men dochter maar er komt steeds een abbon voor 3 mnd in mijn winkelkarretje

Dag Tita. Ik heb dit zonet even getest en ik kan gewoon een jaarabonnement bestellen. In welk browser probeer je dit te doen? En via computer of smartphone?

Freya Van den Bergh op 4 februari 2019 om 10:34

Beste

Is er een reden waarom jullie klantendienst zo moeilijk te bereiken is? Een overzichtje van mijn pogingen:
– Op dinsdag 22/01/2019 belde ik naar de klantendienst. Wonder boven wonder kreeg ik meteen iemand aan de lijn. Ik legde het probleem uit: Ik heb op 22/12/2018 een abonnement voor drie maanden besteld, maar heb nog steeds geen nummer ontvangen. De persoon aan de lijn zei dat volgens het systeem mijn abonnement nog niet betaald was. Dat klopt niet, ik heb meteen het bedrag van €15 betaald bij het bestellen van mijn abonnement. Er werd mij gevraagd mijn bevestigingsmail door te sturen en dat deed ik dezelfde dag nog.
– Ik kreeg antwoord dat Sanoma mijn betaling niet terugvond en er werd mij een betalingsbewijs gevraagd. Dat betalingsbewijs mailde ik door op 22/01/2019. Op deze mail kreeg ik nooit antwoord.
– Sinds 28/01/2019 probeer ik de klantendienst te bereiken om te vragen of mijn probleem opgelost is, maar de lijnen zijn steeds bezet. Tot op vandaag heb ik nog niemand aan de lijn gehad.
– Ik heb ook al tweemaal mijn gegevens achtergelaten op het antwoordapparaat, zoals gevraagd wordt door de computerstem, zodat "we je zo spoedig mogelijk terug kunnen bellen". Helaas ben ik nog steeds niet gecontacteerd.

We zijn vandaag 04/02/2019 en mijn probleem dat ik op 22/01/2019 signaleerde, is nog steeds niet opgelost.
Beste vtwonen en sanoma, ik vind dit uiterst onprofessioneel en mijn geduld raakt op.

Dag Freya. Vervelend dat deze situatie zich voordoet. Kan je ons mailen via vtwonen.be@sanoma.com? Dan kunnen we dit hier intern voor je oplossen. Bedankt!

vera op 22 februari 2019 om 14:17

Ik was op zoek naar de pagina's Marrakech die aangekondigd werden in vtwonen nr. 1. pagina 163 … helaas niet gevonden?!
Had er speciaal het 2de nummer voor aangeschaft wegens geplande citytrip naar Marrakech 🙁

Dag Vera. Hier kan je alle informatie vinden: http://www.vtwonen.be/inspiratie/hotspot/hotspots-marrakech. Veel plezier in Marrakech!

Els Goetmaekers op 7 maart 2019 om 15:39

Beste ,
Ik ontvang al sinds januari 2019 het tijdschrift vt wonen niet meer. Nochtans ben ik al lang abonnee en betaal ik bij mijn weten altijd netjes. Zou u dit kunnen nakijken ajb?
Vriendelijke groeten,
Els Goetmaekers
Merksem

Dag Els. Is het mogelijk om een mailtje te sturen met je exacte adresgegevens en je abonneenummer naar vtwonen.be@sanoma.com? Dan bekijken we dit voor jou.

Dauw Cathy op 13 maart 2019 om 16:39

Beste
Abonnement met aktie wandrek genomen tijd geleden
Tijdschrift ontvangen ..rek niets van gehoord of gekregen

Dag Cathy, het wandrek wordt afzonderlijk verstuurd en zal dus niet gelijktijdig met je volgende nummer aankomen. Indien je volgende maand het wandrek nog niet ontvangen hebt, mag je een mailtje sturen naar vtwonen.be@sanoma.com

Marleen op 2 juli 2019 om 22:46

Ik nam een goede maand geleden een abonnement op het tijdschrift VT Wonen en ontving vorige week mijn buitentapijt maar ik kreeg nog geen enkel magazine. Klopt dat?

Dag Marleen, fijn dat je een abonnement op vtwonen genomen hebt! Vanaf vandaag ligt het nieuwe nummer (nummer 7) in de winkel en zou je dit ook in de bus moeten krijgen. Je zal het abonnement afgesloten hebben, net na het uitkomen van nummer 6. Vandaar dat je een maand moeten wachten hebt. Geniet van je 10 nummers van vtwonen! Groet.