Stylingtips van Marianne: winters wit kerststilleven

beeld vtwonen Beeld

Waar dromen we elk jaar weer van? Een witte kerst. Dat maakt het feestelijke plaatje toch af. Mocht het buiten niet wit zijn, dan halen we schitterende wittinten gewoon naar binnen. In deze aflevering van vt tv: stylingtips van Marianne laat onze stylist zien hoe je een wit kerststilleven maakt.

Lees verder onder de advertentie

Wit kerststilleven

‘In dit witte kerststilleven maak ik gebruik van lichte tinten én licht’, zegt Marianne Luning. Heel fijn, zo’n baken van licht op de eettafel, want tijdens de donkere, grauwe dagen snakken we naar gezellig licht. Het geheim van dit stralende geheel? Marianne: ‘Ik heb de spiegel van de gang op tafel gelegd om het kaarslicht te verdubbelen.’ Boven deze 3D lichtshow heeft Marianne een wit geschilderde tak en gevouwen sterren opgehangen. Het enige wat deze prachtige installatie je kost: tijd en aandacht.

Snelle stylingtip

Wat je op het spiegelplateau zet maakt weinig uit. Zolang het maar flikkert. Duik de zolder op en de garage in: verzamel alle kandelaars en waxinelichthouders uit huis bij elkaar en creëer daarmee een warme lichtgloed.

Dit heeft Marianne gebruikt

Lees verder onder de advertentie

“De kerstboom is zo mooi van vorm. Ik laat hem gewoon kerstboom zijn.”

beeld vtwonen Beeld

En verder…

  • De origami papieren sterren maakte Marianne zelf van verschillende soorten papier om zo nog meer diepte aan het geheel te geven. Zie hier hoe je ze vouwt.
  • De dikke tak vond ze in het bos en verfde ze wit.
  • Deze boom is een Cedrus libani Glauca. Hoe versier je ‘m? Drapeer er pakpapier of stof omheen.
  • Marianne draagt kleding van 10dayslifestyle.nl
Lees verder onder de advertentie

Meer stylingtips

Met deze gloednieuwe vt tv serie deelt Marianne elke week nieuwe praktische stylingtips. Volgende week steekt ze de kersttafel in een zwoel zwart jasje. Het belooft een mysterieuze tafel te worden! Houd onze website, nieuwsbrief en social media-kanalen in de gaten om nooit een video te missen. Nu al aan de slag met meer leuke stylingtips? Bekijk hier alle vt tv video’s.

Shop wit licht…

Bron: Styling Marianne Luning | Video Lotte Kwant

Lees verder onder de advertentie