4 goede redenen voor maatwerk in heel het huis

In samenwerking met èggo

beeld vtwonen Beeld

Als het gaat om maatwerk denken we vaak aan een keuken of dressing, maar er zijn zoveel andere plekken in huis waar een meubel op maat de oplossing kan zijn. Wij geven vier goede redenen waarom maatwerk als rode draad doorheen het huis de moeite waard is.

Lees verder onder de advertentie

1. Ieder hoekje wordt benut

Niemand houdt van keukenkastjes die niet netjes op de muren aansluiten. Dus zeggen we: “Hallo maatwerk!” Aansluitende op maat gemaakte kasten tonen daar niet enkel mooier en netter, maar creëren ook meer opbergruimte zonder de kamer kleiner te doen lijken. Echt élke centimeter wordt zo benut.

En dat komt van pas op meer plekken dan je denkt. De kans dat je een losse kast op de kop tikt die de hellende wand op zolder volgt, is quasi nihil. Maatwerk past zich daar honderd proces op aan. Vergeet ook de extra mogelijkheden niet die ingebouwde kasten bieden. In de hal blijft de ruimte onder een trap meestal onbenut, terwijl een kast op maat daar nochtans perfect staat om jassen, schoenen en tassen ordelijk in op te bergen.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

2. Maatwerk zorgt voor eenheid

Niets is zo fijn als een interieur dat rust uitstraalt. Toch? Ingebouwde meubels creëren een authentiek gevoel, alsof ze altijd al bij een bepaalde ruimte hoorden. Geef ze dezelfde kleuren als de muren, zodat ze opgaan in het interieur. Je zult merken dat je woning op slag ruimer toont.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

3. Op maat van jouw stijl

Met maatwerk kan je een bepaalde stijl doortrekken in huis. Fan van een gezellig nest met veel decoratieve en persoonlijke spullen? Dan zijn open kasten ideaal om de focus te leggen op leuke collecties, foto’s, enzovoorts. Hou je van strak en modern? Ga dan voor kasten met deurtjes waarachter je alles kunt verstoppen dat een doorn in het oog is. Gebruik overal in huis dezelfde kleuren, materialen en designs, voor het tv-meubel tot badkamermeubel. Zo trek je gegarandeerd een duidelijke lijn in je interieur.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

4. Unieke stempel

Meubels op maat hebben nog een troef: ze zijn altijd uniek! Door de vele personaliseringsmogelijkheden, van afmetingen tot design, heb je alle tools in handen om jouw stempel te drukken op jouw interieur. Plaats in het bureau bijvoorbeeld een vakkenkast met open en gesloten opbergruimte voor een speelse twist of pronk met een karaktervolle bibliotheekkast met vakken in verschillende groottes.