Jouw voorjaarshuis is industrieel

beeld vtwonen Beeld

Jouw industriële voorjaarshuis kenmerkt zich door authentieke vormen en natuurlijke materialen. Een huis waar oude fabrieksmeubels en stoere, no-nonsense materialen een belangrijke rol spelen. Een tikkeltje rauw met stoere elementen en contrasten.

Lees verder onder de advertentie

Ga voor stoer!

Contrast is misschien wel het toverwoord als je praat over de stoere, industriële stijl. Maak gebruik van donkere kleuren zoals zwart, bruin, groen en blauw. Zet deze kleuren voor een witte muur en speel met de contrasten. Groen pas je al toe door middel van planten. Boegbeeld van stoer en praktisch is de lockerkast. Zet deze voor een bakstenen muur en combineer met een oude bibliotheektrap en industrielampen. Ook etnische prints, leer en het gebruik van beton leveren een bijdrage aan jouw stoere voorjaarshuis. Ga voor een strak en praktisch design en ontwijk sierlijke, krullerige vormen. In jouw interieur is te zien dat je bent geïnspireerd door oude scholen en fabriekspanden. Wie wil nu niet zo wonen?

Ken je deze merken al?

Het is de kunst om de juiste items te kiezen én met elkaar te combineren. Deze merken sluiten aan bij jouw stoere voorjaarshuis. Wij hebben ook al zes favoriete items voor je geselecteerd.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Binnenkijken

Kijk af bij anderen en laat je inspireren. Slimme en praktische oplossingen, kleurrijke keuzes en smaakvolle stylingideeën; de vtwonen binnenkijkers staan bol van inspiratie. Deze huizen sluiten aan bij jouw voorjaarshuis:

Lees verder onder de advertentie

Stoere stylingideeën

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld