Jouw voorjaarshuis is flamboyant

beeld vtwonen Beeld

Ben je niet bang om op te vallen met je interieur en dol op verschillende kleuren en materialen? Dan is een flamboyante woonstijl zeker iets voor jou. De woorden eenvoud en rust komen niet voor in jouw woordenboek. In jouw droomhuis wordt namelijk geleefd en heeft ieder object zijn eigen verhaal.

Lees verder onder de advertentie

Go bohemien

Excentriek, net even anders dan anders en lef zijn woorden die jou op het lijf zijn geschreven. Specerijkleuren en bonte kleuren als geel, oranje, azuurblauw en donkergroen mogen in jouw voorjaarshuis niet ontbreken. Mixen en matchen is iets wat jij van nature graag doet. Ga dus lekker los met verschillende kleurtinten en vintage items. Het geeft jouw interieur karakter. Vintage items vertellen een verhaal en komen goed tot hun recht in nieuwe functies. Een fris voorjaarshuis met een flamboyante touch straalt vakantie uit. Door materialen als hout, aardewerk, borduursels en stoffen uit India, Marokko en Afrika maak je in eigen huis een uitstapje naar de zon. Fijn toch?

Ken je deze merken al?

Het is de kunst om de juiste items te kiezen én met elkaar te combineren. Deze merken sluiten aan bij jouw flamboyante voorjaarshuis. Wij hebben ook al zes favoriete items voor je geselecteerd.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Binnenkijken

Kijk af bij anderen en laat je inspireren. Slimme en praktische oplossingen, kleurrijke keuzes en smaakvolle stylingideeën; de vtwonen binnenkijkers staan bol van inspiratie. Deze huizen sluiten aan bij jouw voorjaarshuis:

Lees verder onder de advertentie

Flamboyante stylingideeën

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld