7 tips om de voorjaarshuisquiz te winnen

beeld vtwonen Beeld

Een compleet nieuwe inrichting om het voorjaar fris te starten, wie wil dat nou niet? Met de voorjaarshuisquiz van vtwonen maak je kans op een interieur ter waarde van € 10.000,- én een van de 40 dagprijzen. Wil jij weten hoe je je kansen om te winnen vergroot? Lees dan verder!

Lees verder onder de advertentie

Bekijk hier alle spelregels en antwoorden op veelgestelde vragen.

1. Maak de quiz op een computer of laptop

Uiteraard zijn we fan van onze telefoons om op social media eindeloos door prachtige wooncontent te scrollen, maar voor deze quiz adviseren we tóch dat je achter een groot scherm gaat zitten. Je moet de hele website doorspitten en telkens tussen de quiz en verschillende pagina’s op vtwonen.nl schakelen. Dit gaat niet makkelijk op een telefoonscherm. Dus zet een XL kop thee en ga er goed voor zitten.

2. Open de voorjaarshuisquiz in een apart venster of tabblad

Belangrijk om te weten: je kunt de quiz niet tussentijds opslaan! Daarom stellen wij voor dat je de quiz in een apart tabblad of venster opent, zodat je hem niet per ongeluk wegklikt. En neem er even de tijd voor. Pak er een comfy stoel bij en quizzen maar!

Lees verder onder de advertentie

3. Denk aan het héle huis

Richting het einde van de quiz vragen we je een kijkje te nemen in onze shop en een lijst samen te stellen met 5 producten die absoluut niet mogen ontbreken in jouw voorjaarshuis. Denk hierbij niet alleen aan de woon- of slaapkamer, maar ook aan de keuken, buitenruimte of badkamer. Ga ook voor een combinatie van meubels en accessoires. De producten selecteer je door het productnummer te kopiëren en plakken. Hoe je dat doet, lees je in onze FAQ.

4. Moodboard voor jezelf

Dit jaar hoef je geen moodboard in te sturen. Omdat we je wél vragen 5 producten te selecteren die jij sowieso in je voorjaarshuis terug wilt zien, is het toch slim een moodboard voor jezelf te maken als uitgangspunt. Samen met Nicolette stel je het voorjaarshuis samen op basis van die 5 producten, dus zorg dat ze mooi bij elkaar passen en goed op je moodboard staan. Selecteer producten waar jij blij van wordt.

5. Doe mee met de dagvragen

Je kunt van maandag 21 t/m donderdag 24 elke dag meedoen met een dagvraag. Hiermee maak je niet alleen kans op de voorjaarsfavorieten van hoofdredacteur Nicolette, maar vergroot je ook je winkans op de hoofdprijs van € 10.000,-. Zet een wekker en ga die hele week iedere dag naar vtwonen.nl/voorjaarshuis om de woonvraag van de dag te beantwoorden.

Lees verder onder de advertentie

6. Tijdmanagement

Een interieur van € 10.000,- is niet niks, dus daar mag best een beetje tijd in worden gestoken. Je hebt van vrijdag 25 maart 08:00 uur tot en met zondag 27 maart 23:59 om aan de quiz te werken. Wacht niet tot het laatste moment en neem rustig je tijd om de quiz te maken. Let wel op dat je de quiz niet tussendoor kunt opslaan, dus je moet ‘m in een keer kunnen maken.

Bekijk hier alle spelregels en antwoorden op veelgestelde vragen.

7. Have fun!

Dit is misschien wel de belangrijkste tip: have fun! Het meedoen aan deze vrolijke, zonnige voorjaarshuisquiz moet leuk zijn. Leer je eigen smaak beter kennen, bekijk een paar leuke vttv video’s, blijf hangen bij een schitterende binnenkijker, laat je inspireren door een unieke stylingproductie of haal de creatieveling in jezelf naar boven en sla een DIY-project op voor later. Inspiratie genoeg!

Lees verder onder de advertentie

Shop de stijl…