4 tips voor jouw marmoleum vloer

Het leek zo leuk, die strakke, low budget betonvloer. Maar na vijf jaar zaten de scheuren erin. Daarom deed Leoni dit voorjaar mee aan de Forbo woonwens. Haar wens? Een strakke, warme en praktische vloer die goed schoon te houden is. De prosecco knalde open, toen ze de Forbo woonwens won. Hier zie je het eindresultaat + 4 handige tips voor jouw eigen Marmoleum vloer.
donkere forbo marmoleum vloer

marmoleum

Forbo marmoleum vloer

Met drie kinderen in huis is Marmoleum een slimme keuze: de vloer is ijzersterk, geluiddempend en heel makkelijk schoon te houden. Het stoere donkergrijs geeft rust in de kinderkamer en kan nog jaren mee. Het is ook een goede basiskleur voor ‘puberkamers’. Daarnaast geeft het een spannend effect: de combinatie van onbewerkt hout met de gepolijste Marmoleum vloer. Ook oude meubels doen het goed op zo’n strakke ondergrond.

Tip 1

Heb je vloerverwarming, dan kun je ook kiezen voor Marmoleum. Wel zo behaaglijk.

Tip 2

Kies Marmoleum met een werkje in de hal: het vuil dat naar binnen wordt gelopen is nu nog amper te zien. Voor een grande entrée!

Tip 3

Structuur en dessin  toevoegen als contrast bij het strakke Marmoleum? Combineer het met een handgeknoopt tapijt.

Tip 4

Met Marmoleum in 160 kleuren en dessins kun je alle kanten op. Zo geeft violet een mooi vintage effect en dit effen grijs een opvallende betonlook.

Bron: vtwonen september 2013 | Fotografie Jansje Klazinga | Styling Frans Uyterlinde

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: vloeren