Muursticker KEK Amsterdam

Altijd al een boom in huis willen hebben? Met de stoere muurstickers van KEK Amsterdam is dat een fluitje van een cent. Haal wat instant natuur in huis met de vrolijk gekleurde kapstok-muursticker Birdhouse Tree.
Muursticker KEK amsterdam

Birdhouse Tree muursticker KEK Amsterdam

De muursticker ‘Birdhouse Tree’ van KEK Amsterdam is niet alleen een mooie versiering voor de wand, maar tevens te gebruiken als kapstok. Deze vrolijke boom is een echte eye-catcher in de kamer en je krijgt er ook nog eens een lading dierenvriendjes bij! Leuk én handig voor de babykamer of kinderkamer. Nu alleen nog kiezen welke kleur het wordt. Roze, paars, blauw, groen, grijs of toch bruin?

Allerlei muurstickers

Vrolijk en stoer, dat zijn de muurstickers van KEK Amsterdam. Naast de kapstok-muursticker, zijn er ook schoolbordstickers en standaard plakstickers verkrijgbaar. Alle stickers zijn bestand tegen water en dus makkelijk schoon te maken. Zorg er altijd voor dat je de muurstickers van KEK Amsterdam op een harde, gladde en schone ondergrond plakt.

In de collectie vind je dessins voor jong én oud. Geschikt voor alle kamers in huis, van woonkamer tot wc. Ben jij net als KEK Amsterdam dol op dieren? kijk dan ook eens bij de o-zo-leuke Forest Friends collectie: eekhoorns, muizen, hertjes, vogeltjes en hertjes, ze hebben ze allemaal!

Een van de muurstickers direct bestellen? Dat kan eenvoudig via de webshop. Meer muurstickerinspiratie vind je hier.

Muursticker: Birdhouse Tree
Merk: KEK Amsterdam
Afmetingen: 150 cm hoog x 95 cm breed
Kleur: roze, paars, blauw, groen, grijs en bruin
Prijs: € 119,95 (er is ook een XL versie verkrijgbaar voor € 189,95)
Extra: bij deze muursticker worden twee mooie zwarte haakjes meegeleverd
Meer info: www.kekamsterdam.nl

Bron: KEK Amsterdam

nog meer: verf en behang