Nu te bestellen: vtverbouwen keuken

Zit je net in een verbouwing of ben je nog op zoek naar inspiratie voor je droomkeuken? vtverbouwen keuken staat compleet in het teken van de keuken en is nu ook in België online te koop. Bestel de extra dikke bewaargids hier voor slechts € 14,95. Nieuwsgierig? Neem hierover alvast een kijkje in vtverbouwen keuken:

Verbouwpartner

Wie weleens verbouwd heeft weet: het is niet lastig om informatie te vinden, dat is er in overvloed, het is wél lastig de juiste, objectieve informatie te vinden. Daarom is er voor iedereen met plannen om te verbouwen een nieuw blad: vtverbouwen. Vier keer per jaar verschijnt er een vuistdik nummer (je kunt je armspieren ermee trainen, zó dik zijn ze) dat compleet in het teken staat van één verbouwproject: van verduurzaming tot uitbouwen. vtverbouwen is de ideale partner in het verbouwprocess. Hoofdredacteur Nicolette Fox: ‘Met hulp van vtverbouwen weet je hoe je met je aannemer moet praten. Wat zijn normale prijzen? Waar moet ik op letten? Hoe kan ik onderhandelen? Wat zijn de vaktermen die ik moet kennen? Dit concept is een primeur. We willen je helpen meer uit je huis te halen. Natuurlijk zit er ook een inspirerend randje aan. Zo wordt je keuken een beetje van de keukenmakers en een beetje van jezelf.’

vtverbouwen:

haal meer uit je huis

nu te bestellen: vtverbouwen keuken

Wat kun je verwachten van vtverbouwen keuken?

Voor iedereen die een droomkeuken voor ogen heeft is dit nummer onmisbaar. vtverbouwen keuken is het meest complete keukenmagazine met 260 (!) pagina’s inspiratie voor slechts € 14,95. De allereerste vtverbouwen ligt nu in de schappen.

  • Van landelijk tot industrieel: 6 tijdloze keukenstijlen.
  • Neem een kijkje in de keuken van anderen.
  • De laatste trends binnen het keukenlandschap volgens keukenontwerpers.
  • Van keukendroom naar droomkeuken met een gedetailleerd stappenplan.
  • Zo wordt je keuken duurzaam en smart.
  • Let’s talk business: de zakelijke kant van de verbouwing.

Speel je met het idee van een nieuwe keuken? Dan valt er iets te leren. Nicolette: ‘Mijn man is de chef in huis, hij vindt koken leuk. Bij het kopen van onze huidige keuken was zijn eis duidelijk: er moest een goed fornuis zijn. De stijl van de rest van de keuken hebben we op het fornuis aangepast. Nu duurzaamheid een steeds groter issue wordt, voel ik toch een beetje die “gas-schaamte”, maar ik wil niet mijn hele keuken omgooien. Tijdens het maken van dit nummer ontdekte ik dat daar prachtige oplossingen voor zijn. Zo kun je speciale inductieplaten over je fornuis laten bouwen. Slim!’

vtverbouwen bestellen

Kun je wel wat inspiratie voor de keuken gebruiken? Je kunt vtverbouwen keuken online bestellen. Je vindt ‘m tussen de vtwonen specials.

nog meer: vtverbouwen