Win: een kant-en-klare tuin DIY

Zo mooi, de DIY tuinmeubels uit de nieuwe special vtwonen TUIN! Heb je zelf twee linkerhanden? Dan hebben we goed nieuws: je kunt nu 1 van de 3 DIY-projecten winnen.

Het speelhuisje
De kruidenbak
De klikokast

Dit kun je winnen

Met de nieuwe special vtwonen TUIN maak je kans op één van de drie DIY’s. Je kunt een klikokast, speelhuisje of kruidenbak winnen. In de klikokast verstop je niet alleen het meest onesthetische item uit de tuin – de klikobak – maar bijvoorbeeld ook allerlei tuingereedschap, houtblokken en buitenspeelgoed. Het speelhuisje is ideaal voor ouders die hun kinderen graag buiten zien spelen, maar liever niet tegen onaantrekkelijke speelmeubels aankijken. De kruidenbak is de droom van iedereen met lichtgroene vingers en een liefde voor verse kruiden.

Zo maak je kans

Kans maken op deze fantastische prijs is veel makkelijker dan zelf een DIY-project in elkaar te zetten. In de nieuwe vtwonen TUIN vind je de unieke code op pagina 59. Met deze code maak je via onderstaand formulier kans op één van de drie DIY’s naar keuze. Succes!

Snel een vtwonen TUIN scoren? Bekijk hier een sneak peek van het nummer, bestel hem gemakkelijk en zonder verzendkosten online.

nog meer: tuinieren