Tuinstationery

Tuinieren hoef je niet alleen in de tuin te doen. Je kunt het ook mee naar binnen nemen en opschrijven. Er zijn een heleboel notitieboeken en agenda’s vol met tuintips en ideeën. Of schrijf jouw tuininspiratie en leukste momenten op, zodat je ze niet vergeet. Vandaag de leukste tuinstationery.

tuinstationary

tuinstationary

Jelle’s Tuinschrift

Het allerleukste moestuinboek voor kinderen! Het verhaal gaat over Seb en Roos. Ze wonen in de stad en willen graag een moestuin. Wanneer ze Jelle’s Tuinschrift krijgen, planten ze een moestuin. Met het boek leren kinderen hoe ze moeten zaaien en planten én ook waarom ze dat zo moeten doen. Ze kunnen dus meteen zelf aan de slag!

Tuinschriftagenda

De tuinschriftagenda van Home & Garden voor 2016 ligt weer in de winkels! Boordevol inspiratie voor binnen en buiten, tuintips en tricks, mooie beelden en hier en daar een lekker recept. Ook is er veel ruimte om alles wat je wil onthouden op te schrijven. Afspraken maken was nog nooit zó leuk!

Pocket Herbarium

De bloemetjes en blaadjes die je tijdens je wandeltocht vind bewaren? Stop ze in het pocket Herbarium! In dit boekje kun je al je bladeren en bloemen verzamelen en laten drogen. Ook is er genoeg ruimte voor je tuingedachten en inspiratie. Handig: het boekje past door zijn formaat gemakkelijk in je tas!

Gardener’s one line a day

Gardener’s One Line A Day is een notitieboek waarin je elke dag iets op kunt schrijven. Schrijf al je gedachten, mijmeringen en belevenissen uit jouw tuintje op. En niet zomaar: de komende 5 jaar ben je daar wel zoet mee! Hoe leuk is het als je over 5 jaar terugleest dat je bijvoorbeeld je eerste zaadje plantte van je moestuin?

Bron: Mooi wat bloemen doen

nog meer: tuinieren