Tuinieren.nl is verhuisd en voortaan te vinden op vtwonen

De site tuinieren.nl is verhuisd. Voortaan vind je alle artikelen, video’s, planten, tips, kijktuinen, tuinvragen en –antwoorden op vtwonen.be/tuinieren. Hier dus.
tuinieren tuin

Inspiratie voor buiten én binnen op één plek

Op deze nieuwe plek hopen we jou nog beter van dienst te zijn. Naast de vertrouwde informatie over tuinieren, vind je op vtwonen ook volop inspiratie voor je huis met binnenkijkers, stylings en doe-het-zelf-ideeën.

Plantenindex

De plantenindex heeft een nieuw design gekregen en de zoekmachine hebben we verbeterd, zodat je sneller de plant weet te vinden waar je naar op zoek bent. Ook hebben we een nieuw design voor alle tuinartikelen en -video’s. Hopelijk vind je het mooi.

Nieuwsbrief: vtwonen ♥ tuinieren

Ontving jij de maandelijkse nieuwsbrief van Tuinieren.nl, deze blijven we gewoon versturen, maar dan vanuit vtwonen. De tuin zal hierin centraal blijven staan. Ben je nog geen lid, schrijf je dan hier in en blijf op de hoogte van het laatste tuinnieuws.

Tuinieren op social

Op het YouTubekanaal van tuinieren.nl kun je nog steeds terecht voor al onze tuinvideo’s. Met Pinterest, Instagram en Facebook gaan we stoppen. Je kunt ons voortaan volgen op de social kanalen van vtwonen: Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Tuinvragen

Op tuinieren.nl bogen onze tuinexperts zich wekelijks over de meest gestelde vragen op de site. Ook dat blijven we doen op vtwonen, dus blijf je vragen gerust stellen.

nog meer: tuinieren