Tuincentrum Overvecht

Tuincentrum Overvecht heeft negentien vestigingen die zich vooral bevinden in de Randstad en de provincies Noord-Brabant en Noord-Holland. Met een assortiment van 50.000 artikelen zijn het heel uitgebreide tuincentra. Het tuincentrum opende in 1969 haar eerste vestiging in Overvecht, vandaar de naam.

Tuincentrum Overvecht

Tuincentrum Overvecht

Overvecht biedt een ruim assortiment aan tuinproducten, met name het buitenassortiment is zeer uitgebreid. Ook voor huisdieren biedt dit tuincentrum een grote verscheidenheid aan producten en Overvecht geeft goed advies over bijvoorbeeld diervoeding. Het tuincentrum staat verder bekend om de uitgebreide tuinmeubelshow in het voorjaar en zomer en de kerstshow in oktober, november en december.

Assortiment

Overvecht heeft een zeer breed buiten-assortiment met onder andere tuinmeubelen, barbecues, beelden, bestrating, potterie, planten, bomen, zaden, gereedschappen, tuinhout, vijvermaterialen, verlichting en diverse cadeau-artikelen. Ook zijn er accessoires voor binnenshuis. Het tuincentrum biedt een ruime keuze aan blokhutten en leveren daarbij uitstekende service. Op de speciale website over blokhutten is alle informatie te vinden die je nodig hebt bij het uitzoeken van de geschikte blokhut.

Dierenproducten

De vestigingen van tuincentrum Overvecht hebben veel producten voor huisdieren in het assortiment. Voor artikelen voor huisdieren kan men ook terecht in de speciale webshop, ook onderdeel van het tuincentrum. In deze webshop zijn bijna alle artikelen voor huisdieren te verkrijgen.

Waar vind ik tuincentrum Overvecht?

Tuincentrum Overvecht heeft negentien vestigingen verspreid over de Randstad en de provincies Noord-Brabant en Noord-Holland. Op hun website is een overzicht te vinden van alle Overvecht-vestigingen. Het tuincentrum heeft naast de winkels ook een redelijk uitgebreide webshop. In de winkels zijn meer artikelen verkrijgbaar dan online. Op zoek naar een ander tuincentrum? Wij bieden ook informatie over de volgende tuincentra: Groenrijk, Intratuin, De Wiltfang, BoerenBond-Welkoop, Ranzijn, Coppelmans en Life & Garden.

Op de officiële website van tuincentrum Overvecht is meer informatie te vinden.

nog meer: tuinieren