Tuincentrum Groenrijk

Tuincentrum Groenrijk is het op één na grootste tuincentrumketen in Nederland. Ze bieden een ruime keuze aan artikelen voor zowel buiten als binnen. Het tuincentrum bestaat uit de volgende afdelingen: BuitenRijk, BinnenRijk, SfeerRijk, WaterRijk en DierenRijk. Veel vestigingen komen voort uit kwekerijen en hoveniersactiviteiten, gerund door zelfstandige ondernemers met een passie voor groen. Deze kleine vijftig ondernemers opereren gezamenlijk onder de landelijk bekende naam Groenrijk.

Tuincentrum Groenrijk Asten

BuitenRijk

Deze afdeling biedt alles dat nodig is om tuin of balkon in te richten. Er zijn planten en bomen, potterie, tuinmeubilair, barbecues en accessoires te vinden. Daarnaast biedt Groenrijk ook alle benodigdheden om tuinproducten te onderhouden, zoals gereedschap, bemesting en gewasbescherming. Groenrijk biedtook duidelijke oplossingen voor problemen die in de tuin kunnen voorkomen. Deze producten zijn verkrijgbaar in de GroenApotheek. De online GroenApotheek kan hulp bieden bij vinden van de juiste oplossing, maar in de winkel vragen kan natuurlijk ook.

BinnenRijk

Groenrijk heeft een ruime keuze aan binnenplanten en potten. Wanneer je zo de natuur in huis haalt, dan is dat niet alleen gezellig maar ook heel gezond. In dit tuincentrum vind je een grote verscheidenheid aan binnenplanten, van kleine cactussen tot grote tropische planten. Je kunt hier de meest trendy combinaties vinden van planten en potten.

SfeerRijk

Naast mooie binnenplanten is het leuk om je huis verder te decoreren met bijvoorbeeld bijpassende kaarsen. SfeerRijk verkoopt allerlei woonaccessoires waarmee je je interieur naar eigen smaak kunt stylen.

WaterRijk

Op het gebied van vijvers is er veel keuze bij Groenrijk. Er zijn bijvoorbeeld mooie waterplanten en vissen te vinden. Maar ook de benodigde technische accessoires zoals filters, vijverfolie en vijverpompen zijn verkrijgbaar.

DierenRijk

In een aantal vestigingen van Groenrijk kun je terecht voor verzorgingsproducten voor je huisdieren. Enkele vestigingen verkopen ook dieren, zoals vogels, vissen en knaagdieren. Niet elke vestiging heeft een DierenRijk. Kijk daarom goed op de website.

Groenrijk vestigingen

Tuincentrum Groenrijk heeft ongeveer vijftig vestigingen verspreid over heel Nederland. De Groenrijk vestigingen zijn gemakkelijk te vinden op de website . Op zoek naar een ander tuincentrum? Wij bieden ook informatie over de volgende tuincentra: Intratuin, Overvecht, De Wiltfang, BoerenBond-Welkoop, Ranzijn, Coppelmans en Life & Garden.

Meer informatie over tuincentrum Groenrijk is te vinden op de officiële website.

nog meer: tuinieren