Tuincentrum Coppelmans

Tuincentrum Coppelmans is een toonaangevend tuincentrum dat alleen te vinden is in Zuid-Oost Brabant. Het tuincentrum heeft een zeer grote keuze aan planten voor zowel binnen als buiten. Coppelmans is een familiebedrijf met geschiedenis. Alle planten worden direct bij de kwekers ingekocht waardoor er een goede prijs kan worden geboden.

Website van tuincentrum Coppelmans

Familiebedrijf

Het begon allemaal in de jaren zestig toen de oudste zoon van boerengezin Coppelmans begon met de verkoop van planten uit de eigen kwekerij. Uiteindelijk begonnen de broers ook met de verkoop en werd het bedrijf uitgebreid. Begin jaren negentig komen er vaste verkooppunten bij kwekerijen. De Coppelmans groep bestaat inmiddels 45 jaar en heeft acht vestigingen.

Buitenartikelen

Coppelmans heeft een grote keuze aan buitenplanten. Ze verkopen bijvoorbeeld bloembollen, bomen, coniferen, heideplanten, druiven, fruitbomen en hagen. Je vindt er ook producten om de planten te verzorgen, waaronder biologische onderhoudsproducten. Voor de inrichting van de tuin zijn er tuinmeubelen en barbecues te koop. Het tuincentrum biedt ook alles wat nodig is voor de vijver en Coppelmans geeft ook daarbij het nodige advies.

Binnenartikelen

Voor binnen zijn er veel kamerplanten om uit te kiezen. Voor elke plek in huis is er wel een plant te vinden. In het tuincentrum vind je bijvoorbeeld cactussen, vetplanten, bloembollen, bonsai en orchideeën. Daarnaast verkoopt Coppelmans potten, vazen, plantenverzorging en zijden bloemen. Er zijn veel trendy potten van keramiek, maar ook van riet, zink, kunststof, glas, terracotta en gietijzer. Daarnaast verkopen de vestigingen in Oirschot, Valkenswaard en Veldhoven ook snijbloemen waarmee een boeket kan worden samengesteld.

Kerstshow

Zoals veel tuincentra heeft ook Coppelmans een zeer uitgebreide sfeer- en kerstshow. In verschillende ingerichte sfeerruimtes zijn allerlei decoraties voor de kerst verkrijgbaar zoals boomdecoraties, sfeervolle verlichting, kandelaars en kaarsen. Ook verkoopt het tuincentrum kerstbomen in de weken voor de kerstdagen.

Coppelmans vestigingen

De acht vestigingen van Coppelmans zijn gevestigd in Zuid-Oost Brabant. Het tuincentrum is te vinden in Helmond, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss, Valkenswaard, Veldhoven Kapelstraat en Veldhoven Sondervick. Kijk voor de adressen van de vestigingen op de website. Op zoek naar een ander tuincentrum? Wij bieden ook informatie over Intratuin, Overvecht, Groenrijk, Boerenbond-Welkoop, Ranzijn, Coppelmans en Life & Garden.

Meer informatie over tuincentrum Coppelmans is te vinden op de officiële website.

nog meer: tuinieren