Tuincentrum BoerenBond-Welkoop

Tuincentrum BoerenBond-Welkoop biedt alles om het buitenleven zo aangenaam mogelijk te maken. De naam BoerenBond wordt gebruikt in het zuiden en Welkoop in het noorden van Nederland. Het tuincentrum heeft maar liefst 235 aangesloten winkels door heel het land. De tuincentra zijn plattelandswinkels, gericht op het buitenleven. BoerenBond-Welkoop heeft een ruim assortiment aan producten voor tuin en dier.

Tuincentrum Boerenbond-Welkoop

Geschiedenis

De geschiedenis van dit tuincentrum gaat ver terug. De naam BoerenBond komt voort uit de Noord-Brabantse Christelijke Boerenbond (NCB) die in 1896 werd opgericht als vereniging voor boeren. In de jaren zeventig en tachtig begint de overgang van boerengroothandels naar consumentenwinkels. In 1998 fuseren de twee boerenbondwinkels en het noordelijke Cebeco Welkoop Beheer. De laatste jaren richten de winkels zich onder de naam BoerenBond en Welkoop minder op boeren en meer op consumenten.

Assortiment

De winkels van BoerenBond-Welkoop bieden alles om een fijne tijd in de tuin door te brengen. Er zijn tuingereedschappen en -machines verkrijgbaar om ontspannen te tuinieren. Daarnaast kun je er terecht voor geschikte werkkleding en werkschoenen, ook voor dames! Ook voor het kweken van eigen fruit en groenten, zoals tuinkassen, kweektafels en accessoires, kun je in de tuincentra terecht.

Relaxen in de tuin

Om te genieten van het buitenleven wil je volop genieten van je tuin. De BoerenBond en Welkoop tuincentra verkopen bijvoorbeeld  blokhutten, sauna’s en tuinmeubelen. Extra redenen om de tuin in te gaan dus. Ook is er een ruime keuze aan barbecues. En wat dacht je van een zwembad, schommel of een compleet speeltoestel voor de kinderen?

Zorg voor alle dieren

Het bijzondere aan de winkels van BoerenBond-Welkoop is dat ze niet alleen artikelen bieden voor huisdieren, maar ook voor erfdieren. Dus ook voor de verzorging van geiten, schapen, kippen en paarden kun je hier de juiste producten vinden. Natuurlijk is er ook een ruim assortiment aan voeding, speeltjes, verblijven voor je huisdieren en alles voor de ruiter.

Locaties BoerenBond-Welkoop

Dit tuincentrum heeft naast 235 vestigingen een online webshop waar ook een aantal producten verkrijgbaar is. De fysieke vestigen hebben wel een groter assortiment. De locaties van alle vestigingen zijn verspreid over heel Nederland en zijn te vinden via de officiële website. Op zoek naar een ander tuincentrum? Wij bieden ook informatie over: Intratuin, Overvecht, Groenrijk, De Wiltfang, Ranzijn, Coppelmans en Life & Garden.

Lees meer over tuincentrum BoerenBond-Welkoop op de officiële website.

nog meer: tuinieren