Top 10 Moederdagcadeau’s

Voor alle moeders die van tuinieren houden hebben wij de leukste Moederdagcadeaus verzameld. Snel bestellen dus, dan heb je het je zeker op tijd in huis.

moederdagcadeaus

Groene moederdagcadeaus

Wat zijn er toch veel leuke items voor de tuin te koop. Wij hebben onze favorieten verzameld. En of je nu een klein of een groot budget hebt, er is altijd een leuk Moederdagcadeau te vinden. Ontzettend leuk is bijvoorbeeld het boekje Herbarium van Uitgeverij Snor. Hierin kunnen de mooiste bloemen en bladeren worden verzameld. Er zijn ook ontzettend veel leuke tuindecoraties, van mooie potten tot tuinmeubels en gieters. Of laat je moeder in de zomer genieten van een bloeiende tuin met mooie zomerbollen!

moederdag-cadeaus

1. Vogelhuis Sylvestrus; 2. Zomercollectie “Geurende Zomertuin”; 3. Boek Herbarium; 4. Tuintafel Fleury; 5. Laura Ashley decoratief tuingereedschap; 6. Klein bloempotje van Dille&Kamille; 7. Grote Serax bloempot roze; 8. Tuinspiegel Louvre; 9. Lungo Gieter Roze; 10. Bloembollen zomermix

Staat hier niet tussen wat je zoekt? Kijk dan in de Tuinwinkel op Myhomeshopping.nl voor de grootste collectie tuinartikelen.

nog meer: tuinieren