Stijlvolle Tuinhandschoenen

(promotie) Laura Ashley is beroemd om haar frisse, kleurrijke en veelal gebloemde dessins. Deze dessins mogen uiteraard niet ontbreken in de Laura Ashley Garden collectie!

Wil jij stijlvol tuinieren? Kies voor de krachtige Cressida lijn, de romantische Erin chalk pink of de frisse Roundswood pale lavender. Van ieder dessin zijn complete sets verkrijgbaar: tuinhandschoenen voor verschillende toepassingen, laarzen, knielkussens én een handig tuinschortje. Liever iets rustigers? Ga dan voor de stijlvolle en luxe classic laarzen met bijpassende tuinhandschoenen en paraplu’s.

Voor en door vrouwen

Alle producten zijn vanuit Laura Ashley voor en door vrouwen ontwikkeld en kritisch beoordeeld op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en functionaliteit. Ook aan het verfraaien van de tuin is gedacht. Met de Laura Ashley Garden tuindecoratie geef jouw tuin een fris en kleurrig accent!

Tuinhandschoenen

De tuinhandschoenen van Laura Ashley zijn geheel waterproof dankzij de gekleurde latex coating. Ideaal voor werkzaamheden in een vochtige tuin. Ze zijn verkrijgbaar in drie prachtige dessins: Cressida, Erin chalk pink en Roundswood pale lavender.

tuinhandschoenentuinhandschoenen

De handschoenen zijn te bestellen via shop.latuin.eu.

nog meer: tuinieren