Sfeervolle tuin

Ook ’s avonds wil je lekker lang buiten kunnen zitten. Met de juiste verlichting zorg je ervoor dat je optimaal geniet van je buitenruimte. Kom jij niet verder dan een lamp bij de schuurdeur? We geven je een aantal voorbeelden van wat je allemaal met licht kunt doen!

2nhylxxqh2dg

Sprankelend terras

Een terras met een mooie eetset vraagt om lekker lang tafelen. Door op willekeurige plekken in de tegels kleine LED lampjes te verwerken krijg je ’s avonds een verrassend feestelijk effect. Van je saaie schutting maak je een blikvanger door een aantal decoratieve wandlampen te monteren.

zkayg8aq8njb

Lekker lang loungen

De werkruimte in bijvoorbeeld een buitenkeuken verlicht je mooi met kleine multifunctionele LED spotjes. Deze kun je ook gebruiken om een loungehoek sfeervol te verlichten. Je monteert ze gemakkelijk met een muurbeugel en zijn daarna eenvoudig te richten. Handig is ook dat er bij deze spots ook een grondpen geleverd wordt zodat je deze ook makkelijk in een border kunt prikken.

vpiyzwzqwbbl

Geen struikelgevaar

Heb je opstapjes in je tuin? Denk er dan eens aan om hier grondspots in te plaatsen. Zo struikel je er ’s avonds niet meer over. Er zijn spots te verkrijgen in verschillende maten en met een zacht of juist feller licht.

dvryrd9qp4di

De verlichting in dit blog is gebaseerd laagspanning (12 volt) waardoor je het zelf kunt aanleggen.

Meer inspiratie vind je op www.pinterest.com/inlitenl  of kijk op de website van in-lite voor een uitgebreid assortiment aan 12 volt LED buitenverlichting.

Laat die gezellige avonden met lekkere hapjes en drankjes maar beginnen!

Bron: In-Lite (promotie)

nog meer: tuinieren